Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę dodać znajomych

matiziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałeś w dziale counter-strike global offensive, więc można było by sugerować, że na koncie masz cs:go, powiedz mi jak go zakupiłeś przez allegro czy przez steam'a.

Opublikowano

kupiłem cs:go przez gifta(prezent)

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

Ludzie, przecież napisał, że ma 3znajomych na steam. Co to zmienia, że musi doładować portfel? nie musi

Spróbuj zaprosić kogoś innego, jeżeli nie zadziała to pozostaje relog / napisanie do supportu.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Musisz doładować steam'a za 5$.

Pewnie kupiłeś cs'a jako prezent :D

Ludzie, przecież napisał, że ma 3znajomych na steam. Co to zmienia, że musi doładować portfel? nie musi

Spróbuj zaprosić kogoś innego, jeżeli nie zadziała to pozostaje relog / napisanie do supportu.

A właśnie że musi :) Miałem to samo do wczoraj aż doładowałem. Jeżeli nie na twoim koncie nie znajdzie się transakcja min. 5$ masz zablokowane pewne funkcje. Inni mogą cie zapraszać ale ty ich nie ;)

graphic.png

Opublikowano

Powiedziałeś że masz csgo gifta. Od kiedy go masz. Bo jeżeli nie doładowałeś nigdy konta steam za minimum 5$ to nie dodasz znajomych (taka blokada przeciw scamerom) 

Opublikowano

O, to nie wiedziałem, że on nie może zapraszać. Zawsze mi się wydawało, że jak nie miałem gry to ja zapraszałem ludzi :D

Ale i tak przecież powinno być napisane, że ma blokadę, a nie że ma full znajomych.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Podobno musisz mieć odblokowany rynek, co nie zmienia faktu ze inni mogą cie dodawać :)

Żeby mieć odblokowany rynek też musisz dokonać wpłaty 5$.

Jeśli nie doładujesz 5$ nie będziesz mógł nawet wbić 2lvl na steam :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...