Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Od kilku lat grałem tylko w Lola. Proszę osoby zorientowane w temacie w jaką grę się opłaca grać? Gdzie szybko z pomocą cheatów można się dobrze dorobić o czerpać radość z gry. Proszę o odpowiedzi jeśli ktoś wie.

Opublikowano

­Według mnie nie można czerpać przyjemności z gry jeśli używa się cheatów. Przyjemność masz wtedy kiedy wiesz, że doszedłeś do czegoś sam.

Co do gier opisz jakie Cię interesują, czy tylko MOBA, czy jak?

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz zagrać w inną dobrą MOBA to polecam Smite, sam długo się do niej przekonywałem z wielu czynników, jednakże nie pożałowałem jak ją włączyłem.­

Opublikowano

Raczej nie interesują mnie gry drużynowe. Mam dość, bo grałem w LoLa. Chętnie wróciłbym do takiego klasyka jak menelgame i bot na puszki działający całą dobę :v

Opublikowano

CS 1.6 + cheaty + mikrofon = skuteczny trolling  - nie którzy biorą taką grę za poważnie (No-lify).

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

­Według mnie nie można czerpać przyjemności z gry jeśli używa się cheatów. Przyjemność masz wtedy kiedy wiesz, że doszedłeś do czegoś sam.

Co do gier opisz jakie Cię interesują, czy tylko MOBA, czy jak?

Ja normalnie czerpe przyjemnosc z gry na czitach.

@topic

Rotmg

Opublikowano

Nie chodzi o czitowanie w rozgrywkach, ale o dorobienie się i szybki rozwój konta dzięki różnym wspomagaczom, a posiadanie konta daje radość :)

Jeszcze jakieś propozycje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...