Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić hasło na optifine?

HulajPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Jak chce się zalogować na stronie optifine.net na ,,CAPE" Pisze mi że wpisuje złe hasło. Mam pytanie czy można je jakoś zmienić?

Pozdrawiam, dzięki.

Opublikowano

Ale sprzedałem konto, teraz mam nowe, jest możliwość zmiany wyglądu pelerynki?

Aby zmienic wyglad peleryny wymagane jest konto.

dfe3847ec4ecb09fe3afc8b99d6b6282.png

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Aby zmienic wyglad peleryny wymagane jest konto.

dfe3847ec4ecb09fe3afc8b99d6b6282.png

Czyli mam się zalogować z nowego konta, tak? Jak zmienie e-mail na stary, czyli ten, na którym kupiłem pelerynke i wpisze hasło do premki, to bd ją mógł zmienić, tak?

Opublikowano

Czyli mam się zalogować z nowego konta, tak? Jak zmienie e-mail na stary, czyli ten, na którym kupiłem pelerynke i wpisze hasło do premki, to bd ją mógł zmienić, tak?

Aby miec peleryne na nowym koncie musial bys zalogowac sie na tym koncie ktore ma teraz peleryne i przeniesc ja.

Z tego co rozumiem to twoje stare konto ktore sprzedales ma peleryne. Aby odzyskac peleryne musial bys sie zalogowac na to stare konto i przeniesc peleryne na nowe. Ewentualnie jesli masz email potwierdzajacy ze kupiles ta peleryne to napisz do supportu i oni powinni ci ja dodac do nowego konta.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Aby miec peleryne na nowym koncie musial bys zalogowac sie na tym koncie ktore ma teraz peleryne i przeniesc ja.

Z tego co rozumiem to twoje stare konto ktore sprzedales ma peleryne. Aby odzyskac peleryne musial bys sie zalogowac na to stare konto i przeniesc peleryne na nowe. Ewentualnie jesli masz email potwierdzajacy ze kupiles ta peleryne to napisz do supportu i oni powinni ci ja dodac do nowego konta.

Okej, w jaki sposób? Zrobił byś mi poradnik z SS? 

Z góry dzięki.

Opublikowano

Okej, w jaki sposób? Zrobił byś mi poradnik z SS? 

Z góry dzięki.

1. Wchodzisz na strone optifine.net
  2. Logujesz sie uzywajac danych do konta ktore ma peleryne (Stare konto)bebb927fc2e20f9806057803a35f9c79.png
  3. Przechodzisz na dol i widzisz to:
  4. 97fe157bc243642dd6963fcc22f37338.png
  5. Wpisujesz tam nick nowego konta.
  6. ...
  7. Profit

Aby sie skontaktowac z supportem wystarczy wyslac emaila do [email protected]

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

1. Wchodzisz na strone optifine.net
  2. Logujesz sie uzywajac danych do konta ktore ma peleryne (Stare konto)bebb927fc2e20f9806057803a35f9c79.png
  3. Przechodzisz na dol i widzisz to:
  4. 97fe157bc243642dd6963fcc22f37338.png
  5. Wpisujesz tam nick nowego konta.
  6. ...
  7. Profit

Aby sie skontaktowac z supportem wystarczy wyslac emaila do [email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>

Jeżeli z supportem, to po polsku, czy po angielsku? nie pamiętam hasła do starego konta, gdyż ta osoba już je zmieniła.

Opublikowano

Jeżeli z supportem, to po polsku, czy po angielsku? nie pamiętam hasła do starego konta, gdyż ta osoba już je zmieniła.

Podejzewam ze po angielsku poniewaz autor moda nie jest polakiem :P

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...