Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest taki cheat? (namierzanie snajpera)

Reykez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Hacka na namierzanie na snajperze, czy owy istnieje? Chcę poprawić staty na snajpie, ogarniam strzelanie ale mam przeciwnika, którego muszę pokonać...

Czyli...

Hack który sam "namierza" lub w namierzaniu pomaga.

--

Opublikowano

"namierzanie" chodzi ci oto że celownik sam nacelowuje na przeciwnika?

aim czyli aimbot pomoże ci, ale łatwo cię rozpoznają.. czyli odkryją że masz aimbota..

polecam triggerbota czli hack'a który namierza w przeciwnika gdy trzymasz celownik obok np.

nacelowuje ci na przeciwnika i trzyma na nim celownik aż nie zostanie zabity... niektóre trigger'y mają tak że

przy mocnym ruszeniu myszki np. w prawo schodzą z przeciwnika, niektóre mają też tak że same strzelają..

Wpisz w google "Triggerbot Team Fortress 2" i powinnien Ci jakiś dobry pozwolić.

gl h

graphic.png

Opublikowano

OldSchoolHack dobry do zabawy :D

Niestety już praktycznie nie działa... nowe bag'i.... na połowie gier na liście już nie działa.... aim mu się psuje.. rok go Kn4cker nie aktualizował już...

gl hf

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jest jakaś gra w którą można pograć bez zbędnych botów, cheatów i dodatków? Taka klasyczna, prawdziwa rozgrywka na równym poziomie, gdzie zwycięża najlepszy gracz a nie ten który ma najlepsze dodatki powgrywane?

Zobacz projekty domów jednorodzinnych na www.galeriadomow.pl

Opublikowano

Nie polecam, tylko Admin luknie na cb w przeciągu pięciu sekund masz bana. Sam wczoraj byłem ofiarą aim bota, nie dało się grać :)

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...