Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowy projekt na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

123.png

Nazywam się Mateusz, mam 18 lat. W Metina gram od około 6 lat, mniej więcej od 4 jestem stałym bywalcem najróżniejszych serweróch prywatnch, poczynając od zwykłej gry dla zabawy kończąc na pomocy przy ich tworzeniu. Jeśli chodzi o to co dokładniej robiłem to było to głównie tworzenie gotowych projektów na serwer lub po prostu opieka nad serwerem/TS'em czy też forum. 

cooltext119719916077679.png

No dobrze, wszystko pięknie i ślicznie, ale co dokładniej oferujesz? Już spieszę z odpowiedzią :)

Moją ofertą jest stworzenie projektu dla Twojego serwera. Nie masz pomysłu, nie wiesz co możesz zmienić/dodać na swoim serwerze? Brakuje Ci idealnego wykończenia i ''tego czegoś'' ? Masz ogólny pomysł? Pisz, dowiem się na czym zależy Ci przy tworzeniu serwera, czego Ci brakuje i postaram się pomóc, tworząc projekt, i ogólny zarys. 

Ahh... czyli kolejny ''pomysłodawca'' na serwer? Niekoniecznie, większość osób oferujących takie usługi po prostu albo nie podchodzi do tego profesjonalnie i patrzy tylko na najważniejsze aspekty jak poziomy, ulepszacze i mapy oraz dungeony przez co serwer wydaje się być dobry tylko na pierwszy rzut oka.

No tak, ale czego w takim razie brakuje wielu serwerom?  W większości przypadków problemem jest gospodarka, niedopracowanie dropu/ulepszaczy oraz nieprzemyślane systemy. Np. gospodarka, ludzie nie dostosowują dropu yang np na małych lvlach do tego np na najwyższych przez co często dochodzi do inflacji na serwerze czego chcemy uniknąć. Podobnie jest gdy yang traci wartość i jedyną walutą są itemy, zwykle ulepszacze. Podobnie jest z dostosowaniem siły wielu klas w PvP. Jak wiemy są serwery gdzie klasy magicze są bardzo mocne lub po prostu słabe. Najlepiej jest wprowadzić więc jakiś balans. No tak, tylko do tego potrzeba doświadczenia które już posiadam i mógłbym bez problemu się tego podjąć, znając mechanikę bonów i gry. 

1234.png

Jeśli jesteś zainteresowany moją ofertą proszę o kontakt na GG. Po prostu najczęściej można tam się ze mną skontaktować i właściwie o każdej porze :).

GG: 38306313

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...