Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na prywatny serwer ?

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jak niektórzy mnie znają pracowałem nad waleczni.net- prywatny serwer gladiatus, a teraz nad sf game..

Chciałem się dowiedzieć czy jest popyt na prywatny serwer SeaFight ? - musiało by być chętnych z 200 osób aby opłacało sie wziąść do roboty ponieważ obecnie nie ma takich plików i by trzebyło je od nowa, jeżeli społeczność wyrazi chęci to myśle że pod w połowie wakacji ? - byłyby BETA test :)

Proszę o udział w temacie 

Opublikowano

­Gracze by się znaleźli, wystarczy zrobić reklamę tu i na paru innych portalach, lecz problem tkwi w tym, ile to jest pracy przy tych plikach ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ale chyba nie da się utworzyć własnego serwera SeaFight gdyż brak w internecie jakichkolwiek plików, które zapewniałyby jakąś podstawę. Owszem, możesz wszystko napisać sam od nowa ale czy warto? Chociaż nie wiem jak teraz, ale kiedy się tym interesowałem (2k10) to o prywatnych serwerach można było tylko pomarzyć. 

Opublikowano

Ale chyba nie da się utworzyć własnego serwera SeaFight gdyż brak w internecie jakichkolwiek plików, które zapewniałyby jakąś podstawę. Owszem, możesz wszystko napisać sam od nowa ale czy warto? Chociaż nie wiem jak teraz, ale kiedy się tym interesowałem (2k10) to o prywatnych serwerach można było tylko pomarzyć. 

rozglądałem się po internecie i na nie polskich forach widziałem kilka tematów apropo tego silnika na starych plikach , 2010-2011 rok , więc troche pracy by było ;)

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...