Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenistwo :v

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc moze na wstepie opowiem o sobie. Jestem Szymon mam 15lat, od dziecka moim hobby byla pilka nozna. Lecz od roku/2 stracilem tak jakby wiare lub zlapalo mnie lenistwo. Bylem dosyc dobrym pilkarzem, chce wrocic lecz moja forma i checi sa nikle. Nie wiem czy jest takie wytlumaczenie, ze nie moge biegac bo mam astme, tak mam astme ale kilka lat wczesniej zapierdzielalem jak maly samochodzic i sie nie meczylem teraz przebiegne troche i zmeczony jestem, dodam ze jak wejde po schodach szybko ( 3 pietro ) to juz dysze. Staralem sie jakos pobudzic hobby sportowe, kupujac hantle jezdze na rowerze ale to wciaz nic ciagle mam ten ,,glod". Wiec moze to brzmiec glupio ale szukam osoby ktora by pogadala i pomagla w powrocie. Dodatkowo ,,illuminati confirmed" , ze nie moge kupic innych butow na allegro. Chcialem kupic buty typowe do chodzenia adidas zx flux. Lecz wszelkie moce robily ze nie moglem kupic. Kupilem dzisiaj buty Nike Tiempo Rio i sie dalo. Takze piszcie, nie smiejcie sie bo to jest na prawde srogie lenistwo :v

Opublikowano

Jestem w twoim wieku, więc raczej się dogadamy.

Jeśli masz ochotę to napisz na pw i może jakoś Cię zmotywuje.

Opublikowano

Nie ma to jak odrzucic propozycje grania turnieju. Na szczescie zajeli 1-sze miejsce. Ze mna bylo by ostatnie ;v

myśl pozytywnie :) to pierwszy krok do sukcesu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...