Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aparat na zęby - ile kosztuje?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

500 złotych + podatek

Daj se spokój z aparatem będziesz głupio wyglądał.. weź obcęgami ewentualnie można wziąć młotkiem powybijać.. ale to już jak chcesz..

Jak masz hajs to kup

Opublikowano

Mój kosztował 2600 i wizyty przez 2 lata, jak nic nie robiła to za darmo albo 50zł, jak podkręcała 100zł, demontaż chyba 300zł. Moja kuzynka trafiła na takiego, że aparat 1500 jeśli przyjdzie się z drugą osobą i obie dostają zniżkę. 

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Nie patrz na cenę, tylko zakładaj ;] Sam żałuję, że nie chciałem nosić jak byłem mniejszy, teraz krzywe zęby zostały :v

Najpierw trzeba mieć pieniądze :v
Opublikowano

Najpierw trzeba mieć pieniądze :v

Ile masz lat? 

Ja  w wieku ~12 lat dostałem aparat za free + darmowe wizyty do 14 roku życia. Potem musiałem płacić za każdą wizytę to zrezygnowałem z noszenia aparatu ;v 

Opublikowano

Ile masz lat?

Ja w wieku ~12 lat dostałem aparat za free + darmowe wizyty do 14 roku życia. Potem musiałem płacić za każdą wizytę to zrezygnowałem z noszenia aparatu ;v

Aktualnie 15, w lipcu 16 :/
Opublikowano

500 złotych + podatek

Daj se spokój z aparatem będziesz głupio wyglądał.. weź obcęgami ewentualnie można wziąć młotkiem powybijać.. ale to już jak chcesz..

Jak masz hajs to kup

Jebnij sie w ten glupi cymbał.

Ile masz lat? 

Ja  w wieku ~12 lat dostałem aparat za free + darmowe wizyty do 14 roku życia. Potem musiałem płacić za każdą wizytę to zrezygnowałem z noszenia aparatu ;v 

Taa, szkoda tylko, że większość dzieci w tym wieku, nie ma jeszcze wszystkich stałych zębów a to jest konieczne do założenia aparatu. Sam wiem bo męcze się juz z aparatem na górze i dole rok.

Co do tematu.

Ja płaciłem 2k u góry i 2k na dole + do tego różne aparaty rozszerzające szczękę itp. Łącznie kosztowało to 5,5 tys. zł. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

U mnie aparat był na górne oraz dolne za 4k ponosiłem go 3 lata po czym zdjęli miesiąc temu i 800zł za ściągnięcie, malowanie, ściągnięcie kamienia, Zrobienie aparatu na Noc (Taki dziwny, że jest odcisk mojej teraźniejszej szczęki z zębami i wsadzam to do buzi i wkładam tam zęby taki plastikowy odlew na zęby jako aparat nocny. Wiec 4800zł razem zapłaciłem za to + wizyta co miesiąc 100zł więc z 30tyś poszło jak nie więcej ;d

Przy okazji wyrwali mi wtedy dwa stałe zęby bo mam małą szczękę i bolało to mocno jak wyrywają dwa stałe zęby które były w dobrym stanie.. Życie. Ale Opłaca się aparat na zęby kupować jeżeli chcesz je potem mieć ładne. Licz się z tym, że ponosisz go ze 2/3 lata.

Opublikowano

ja w kościanie płaciłam 1500 zł  :) + 100 zł każda wizyta 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...