Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do gier

SUAdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://allegro.pl/komputer-do-gier-4x4-2ghz-8gb-hd8570-2gb-1tb-usb3-i5153554140.html

Dobre to do gier? Powiedzmy tych wymagających więcej. Już nie mówie o CS'ie który ma śmigać na stałych fps'ach.

Ew. linkujcie coś lepszego w podobnym przedziale cenowym

pozdro

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Zawiedziesz się na tanich kompach z allegro. Poczytaj o tym.

Zamiast składać za taką kwotę, kup coś używanego, lub z używanych części. Jeśli masz, podaj parametry starego zestawu, być może lepiej po prostu zmodernizować.

Opublikowano

za 1200 z używanych dostaniesz całkiem przyzwoitą maszynkę tylko powiedz czy 1200 to maks budżet czy coś jeszcze/

Opublikowano

Ogólnie nie jest zły tylko ta integra,przez to w za dużo nie pograśz mimo,że da się ja podkręcić aby więkoszośc gier działała przyzwoicie.

Wsadzic do tego r7 250 i cycyus glancuś,ale jak koledzy wyżej lepiej złożyc samemu.

Opublikowano

Z nudów przeczytałem tą aukcję.

• Sprzedawca próbuje stworzyć pozór, że zestaw posiada kartę graficzną. Jest ona tak naprawdę zintegrowana.
  • Cena procesora (który musi w takim wypadku przejąć również zadanie karty graficznej) to na ten moment 400zł. Nie licz na płynne granie przy czymś takim.
  • Brak danych o zasilaczu (poza mocą 400W) bardzo częste w takich aukcjach, a to właśnie on często pada jako pierwszy w takich zestawach. W najlepszym przypadku włożą używany, bądźmy jednak szczerzy, będzie on "naprawiony" z gwarancji bądź chiński za 15zł.
  • Dokupując kartę graficzną, nie wiadomo czy zasilacz wytrzyma (choć 400W wygląda obiecująco)
  • Intele mają lepszą reputację w sferze gier (jeśli chcesz dedykowaną kartę graf)
  • Przy dysku chowa się niepozornie słówko refurbished, którego radzę unikać jak ognia. Nie podano modelu (zapewne sami go nie znają) choć przy 7200rpm nie powinno być problemów z szybkością

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...