Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twój komputer zakłóca działanie systemu VAC

xGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam państwa, mam mały problem z System Valve Anti-Cheat ten problem mam już o.k 3-6 Miesięcy. Problem jest taki że jak gram MatchMaking to po jakimś czasie zostaję wyrzucony z serwera z powodem " An issue with your computer is blocking the VAC system. " robiłem wszystko co jest podane na ich stronie pomocniczej https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837&l=english. Ale niestety nic nie pomogło, jak już to na 1-2 Meczy potem błąd się pojawiał, to było o.k 1-2 Miesięcy temu, teraz już nic nie pomaga miałem nawet reinstalacje Komputer i też nic nie pomogło błąd wyskakuje dalej. Z Tego powodu piszę teraz na Forum.

Możliwe odpowiedzi:

Google ci pomoże. Nic tam nie ma

Napisz do Supportu: Niestety ale w supportcie pracują kompletni debile, już pisałem, niestety oni tylko umia podać link na ich stronie który im wysłałem żeby mi go ponownie nie wysyłali, z tego że support(Valve) nie umie naprawić błędu piszę na Forum, może ktoś miał też taki problem, itd.

Zobacz na innym koncie: Próbowałem nawet kolega który wchodził po tym jak mnie wyrzuciło nie mógł grać ;c.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...