Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panie adminie cos sie spiepszylo :)

DangoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kieruje ten temat w szczególności do adminow etc. Otoz, nie da sie zrobic plakietki w dziale :D

I to chyba na tyle :P

(chodzi o plakietke z dywizja itd widoczna tylko w tym dziala)

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

To wiadomo nie od dziś xD za każdym razem jak próbowałem, nie dało się. Klątwa nade mną ciąży :P Napisz na pw do tego kto to robił. żaden moderator działu lola ani lider nic na to nie poradzi. Prawda? :P @Renissance

Zarax to robił, więc do niego kieruj wszelkie pytania xD

@Morness

A nie zarax czasem? :O

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Jaki błąd?

Jak mniemam wyskakuje mu, że nie znaleziono takiego użytkownika. jak zresztą mi swojego czasu :p 

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Nie da sie plakietki ustawic :P

nie ma wgl takiej opcji 

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Taki ch*j. W tutku bylo to gdzie indziej ;p

Dlatego myslalem ze nie ma. Wezcie moze poprawcie screena w tutorialu i wgl, bo tam jest troche inaczej pokazane, ale dzieki za wytlumaczenie. Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...