Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Pozbyc Sie Wirusów Z Hacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, denerwuję cie to że widzisz hacka co ma opcje w kosmos a ty zagladasz w virustotal ( scan ) a tu 10 wirów ?? Pomogę, sorrki ze nie ten dział :)

Na poczatek pobieramy ComboFix

To jest ukryta treść, proszę

I wyłączamy wszystko co nam nie potrzebne typu GG skype TS ventriolo i nic wiecej :) KONIECZNE JEST POŁACZENIE Z INTERNETEM !! !!

Odpalamy naszego kochanego ComboFix'a pasek nam sie załaduje i nam sie otworzy okienko jeśli myslisz ze cie bajeruje to przeczytaj je jesli mi wierzysz kliknij TAK ( COMBO FIX JEST STWORZONY PRZEZ MICROSOFTA )

Nasz komputer sie zresetuje ( To bardzo dobrze ) wchodzimy na toą partycję na której sciagnelismy i właczylismy combo fix i jeśli po zalogowaniu odrazu pokaze nam sie okienko skanowania to super czyli ze nam combo fix scanuje :) a jeśli nie odpal go sam !! i jak pisze musisz poczekac 10 - 15 min jak masz bardziej zawirusowanego kompa to potrwa to troche dlużej no i jesli 'na tym niebieskim okienku ' combo fixa beda sie nam pokazywac etapy czyli

1

2

2a

3

itd ....

To nie bawmy sie w kamikadze ^^ i go nie Wyłaczajmy !!!!!!! nie odpowiadam za to i gdy nam skończy etapy to powinno nam zapisywc co usunelo i otworzy nam sie na samym koncu notatnik i pokaze nam co usuneło

Ja używałem combo fixa z 5 razy i jestem zadowolony .. Aha i po wyswietleniu notatnika wylacz notatnik i zresetuj kompa ... Zobaczysz różnicę

COMBO FIX NIE USUWA CAŁYCH PLIKOW ZAWIRUSOWANYCH TYLKO JE ' LECZY ' A WIRY USUWA !!!

Skopiuj to a cię znajde By.. xlloollxwrazie problemów pisz ...:) chetnie pomoge prosze o + lub 5*

Opublikowano

hunt2lz kolego co ty se myslisz ????? To jest TUT a programie dzieki ktoremu mozna pozbyc sie wirusow nie usuwajac plikow !!!! To nie jest dyktando... Oceniaj TUT a nie ortografie... A ty xollx masz ode mnie + zeby wyrownac tego minusa ktorego dostales od pana wyzej... postawie Ci jeszcze 5* :)

ZBIERAM +

DAJ +++++++

xmerlinx1.gif

Opublikowano

+-sik kolego, swietna robota :) proponuje poprawic bledy(do ktorych nic niemam jakbyco) i podkleic :)

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

Ja radzę powyłączać wszystko oprócz neta i explorera bo inaczej może się zawiesić ( mi się raz tak zrobiło) i najlepiej nic nie robić na kompie. Combofix zrobi resztę.