Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dominacja.

Egramy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do dyskusji.

Ktoś się orientuję czy na zakończenie eventu coś nam dadzą ?

Bo jak na razie to 1 event który prócz zabawy i marnego expa oraz czasami dopłacania do interesu i czasem do 10k zarobku praktycznie

nic nie wnosi, żadnych wartościowych profitów z tego trybu nie ma, i wychodzi na to że więcej korzyści mamy podczas gry na  losowych bitwach.

Co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Jest to przygotowanie do bitew garażowych, tak wynika z Q&A. Mi się tryb nawet podoba, ale spory - za to że trzeba załogę przeszkolić. 

Opublikowano

Zapraszam do dyskusji.

Ktoś się orientuję czy na zakończenie eventu coś nam dadzą ?

Bo jak na razie to 1 event który prócz zabawy i marnego expa oraz czasami dopłacania do interesu i czasem do 10k zarobku praktycznie

nic nie wnosi, żadnych wartościowych profitów z tego trybu nie ma, i wychodzi na to że więcej korzyści mamy podczas gry na  losowych bitwach.

Co o tym sądzicie ?

Ja nie gram z kontem premium i srogo tracę na tych bitwach... Wcale nie są takie złe zagrałem 2/3 bitwy i mi starczy :v 

Opublikowano

Up. no ogólnie tryb to dla mnie mistrzostwo świata, też gram bez premki aktualnie i żadko na minus wyjdę fakt faktem trzeba jeździć do naprawy i mieć 6k DMG+ gram OB 140/T110e5.

Staram się nie padać raz zginąć się zdarzy na bitwę, a tak to gram defensywnie broniąc flagi  i eskortując gościa z flagą do capa, chyba im więcej razy zginiesz tym gorzej na minus wyjdziesz.

edit: raczej ilość zginięć nie wpływa na ilość kredytów.

Opublikowano

Mi się podoba ten tryb ze względu na to że cały czas się dzieje akcja. Minusem są ludzie którzy nie mają pojęcia o tym trybie, przykładowo gościu bierze flage i zamiast poczekać na drużynę żeby wspólnie z nią jechać to jedzie sam ew. stoi z tylu z flagą i nie wiadomo co robi... Tryb według mnie jest ciekawy, na pewno dla graczy początkujących jest dobry ale jest tez dziwacznie zrobiony bo , osoba która zaniesie 2 flagi przy czym zrobi 4-6k dmg, będzie miała i tak mniej XP i $$$ niż osoba która sobie tylko klepie dmg i zrobi np. 10k...

----------

Powinien być jakiś taryfikator że za zaniesienie flagi dostaniesz wiecej kredytów expa itd. Albo za zaniesienie 100flag dostaniesz jakaś tam pamiątkową odznake czy coś.

Albo za zniszczenie gościa z flaga też coś dostać , wiecie żeby coś urozmaicić, bo ten tryb wygląda jak wersja DEMO jakiejś gry, w sensie grasz ten sam poziom, tym samym czołgiem, nie dostajesz nic w zamian, tylko mapa sie od czasuu do czasu zmienia.

signature.png

Opublikowano

zauwazyliscie ze czesto sie uszkodzaja moduly lub ginie zaloga?. Moim zdaniem powinni poprawic flagie czyli ze np: ja mam flagie i znikam z radaru to przeciwnik nie widzi mojego czolgu i flagi

Opublikowano

Zagrałem taki jeden meczyk i raczej mnie to nie zaciekawiło, myślałem że chociaż może tutaj WG da nam jakąś możliwość zarobku, ale niestety nie. Za wygraną bitwę dostałem tylko 7k kredytów gdzie więcej zarabiam na zwykłej bitwie która trwa krócej niż ten tryb. 

graphic.png

Opublikowano

Niepotrzebny bajer, do odstresowania i pozbycia się (ciężko uciułanej) kasy z konta.

Gdyby chociaż był z tego jakiś profit...

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Zagrałem jedną bitwę i mi starczyło. Beka time jak ludzie jeżdżą po flagę - Trzy R i wywalone w resztę byle, by flagę ogarnąć. Osobiście wystarczy mi zwykła komedia na randomach, bo to co się dzieje z tą flagą to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. :v

Opublikowano

Hej noobs !!! dajecie się dymać WG to wasza sprawa wystarczy nie grać w dominację i wszystkie mody przerzucić z 0.9.8 do 0.9.8.1 i wszystko bangla.

Tyle w temacie .

Opublikowano

Zagrałem jedną bitwę i mi starczyło. Beka time jak ludzie jeżdżą po flagę - Trzy R i wywalone w resztę byle, by flagę ogarnąć. Osobiście wystarczy mi zwykła komedia na randomach, bo to co się dzieje z tą flagą to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. :v

Zgadzam się w 100%. Zagralem raz i finito :)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...