Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem od pewnego czasu

PPaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Coraz częsciej grajac w wota podczas bitew lub pobytu w garazu gra mi sie calkowicie zawiesza lub wywala do pulpitu po czym musze  ctrl+alt+del i zakonczyc dzialanie programu.

Dzieje się tak od przedostatniej wersji chodz wtedy tylko wywalalo raz na moze 40 bitew a dając przykład z dziś: podczas grania 30 min zawiesilo mi sie 4 razy a wywalilo do pulpitu 2 razy

nie wiem co z tym zrobić jeśli ktoś ma jakieś pomysły lub miał też ten problem

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Usuń cały folder res_mods po czym zrób nowym folder res_mods, a w nim folder o nazwie 0.9.8 

Jeśli to nie pomoże to reinstall gry.

Opublikowano

Posiadasz mody?

modow zadnych nie posiadam 

Usuń cały folder res_mods po czym zrób nowym folder res_mods, a w nim folder o nazwie 0.9.8 

Jeśli to nie pomoże to reinstall gry.

zaraz sprawdze i dam znac czy pomoglo

@@

jak na razie z bitwy mnie nie wywalilo 

tylko 1 raz jak sie bitwa skonczyla zamiast wczytac do garazu wczytalo do pulpitu ;D

Opublikowano

skasowalem calkowicie wota po czym pobralem i zainstalowalem od nowa i jak na razie nie wywalilo ani razu 

Opublikowano

A zajrzyj do wnętrza PC, popatrz na wiatraki od CPU i GPU Czy czasem za dużo syfu się nie nazbierało. Zmiana pasty pod w/w. 

imetin_logo.png

Opublikowano

Ccleaner.

Co ma ccleaner do jakiś błędów z grami? Możliwe że aktualizacja się źle zainstalowała i tu był problem.

Opublikowano

Co ma ccleaner do jakiś błędów z grami? Możliwe że aktualizacja się źle zainstalowała i tu był problem.

Choćby błędy w rejestrze, etc.

A zajrzyj do wnętrza PC, popatrz na wiatraki od CPU i GPU Czy czasem za dużo syfu się nie nazbierało. Zmiana pasty pod w/w. 

Nie ma wpływu na "wywalanie do pulpitu".

Jedyny problem z sterownikami directx lub karty graficznej. Moze miec rowniez duzy wplyw rodzaj systemu operacyjnego - czy to okrojona modyfikacja?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

usunąłem wszystko co zwiazane z wot po czym  ponownie pobralem calego wota 

gra chodzi teraz jak powinna nie wywala wiec jest dobrze 

dzieki

do zamkniecia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...