Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 zagrożenie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, jestem w 2 gimnazjum i mam 1 zagrożenie z j.polskiego (1 i 2 semestr) czy mogę zdać do następnej klasy warunkowo z 1 banią ? :D ponoć w mojej szkole już nie raz tak przerzucali warunkowo różne osoby, a poprawki niezbyt chce. ;) daje +

sygnatura_zpse1864b76.jpg

Opublikowano

Pierwszy semestr powinienes zaliczyc jeszcze przed zakonczniem roku szkolnego :)

A drugi to mozesz poprawic na poprawce w sierpniu. Chyba ze zlozysz papiery na warunkowa "promocje" do klasy 3

Opublikowano

musisz przystąpić do poprawki żeby dostać zgode na warunkowe przejście :)

możesz nawet oblać poprawke np. przyjść, podpisać się i narysować kutasa na kartce ale musisz przystąpić.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Obowiązuje cie to co innych uczniów tak zwana "poprawka"­

A jak wiemy,w wakacje to ty nie będziesz się uczył

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano
A jesli sie juz mialo poprawkę jednak z innego przedmiotu ? :) rok temu, bede mogl miec 2 raz? chyba nie prawda?

sygnatura_zpse1864b76.jpg

Opublikowano

A jesli sie juz mialo poprawkę jednak z innego przedmiotu ? :) rok temu, bede mogl miec 2 raz? chyba nie prawda?

Warunkowo przejść do następnej klasy możesz tylko raz więc jeśli wykorzystałeś ten warunek to musisz zaliczyć poprawkę.

A poprawkę można mieć co roku (oprócz 3 klasy) z dwóch przedmiotów.

Opublikowano

ale pierdzielicie,­

nawet jeśli miał na pierwszy i drugi semestr jedynkę to pisze list do dyrekcji (chyba tam) o to że chce poprawić przedmiot, zazwyczaj piszą to rodzice

warunkowe przejście jest wtedy gdy macie np. dwa zagrożenia jedno zaliczycie a drugie nie, czyli z tego drugiego możecie mieć warunkowe jeśli rada się zgodzi

świadectwo otrzymasz we wrześniu

tak to mniej więcej działa, chyba że się gdzieś pojebałem..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

żeby zdać warunkowo, to i tak musisz przystąpić do poprawki, ale warunkowo żeby przejść to rada musi się zgodzić ( niestety :/ )

Opublikowano

­Poprawek możesz mieć maksymalnie 2, ale przejść warunkowo możesz tylko z 1, niezdanego na poprawce przedmiotu. 1 poprawka przypada na 1 "poziom" szkoły tj. 1 przejście warunkowe na całe gimnazjum, bądź szkołę średnią.

Opublikowano

Zdasz, jeśliś nie korzystał z tej możliwości wcześniej... czyli nie miałeś bani w pierwszej klasie.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Jeżeli miałeś tylko jedną jedynkę, to możesz przejść na warunkowym, ale własnie nie pamiętam czy to gimnazjum czy średnia szkoła.

Opublikowano

Poczytaj w statucie szkoly, na stronie internetowej powinien byc.

Opublikowano

Nie wiem jak to jest z Gimnazjum ale mój kumpel miał w 1 semestrze kape to i automatycznie w 2 semestrze też miał i oczywiście poprawka w sierpniu.

Nie chce Cie straszyć ale chyba Ci szykuje sierpień i wpierd0l w domu.

Miłego dnia :)

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...