Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w składaniu laptopa

NeymarJr111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego forum :) Chciał bym was prosić o radę odnośnie składanego laptopa. Laptop ma służyć głównie do korzystania z programów typu Word,Excel itp. do tego korzystanie z przeglądarek internetowych, YouTube i te sprawy oraz do oglądania filmów. Tyle wiem że to dziwne wymagania ale to dla koleżanki dla której więcej do szczęścia nie potrzeba żeby się tylko nie zacinał i działał płynnie. Jedynym wymogiem był by duży dysk taki 1 bądź 2 TB. Bardzo Dziękuję za wszelkie rady i pomoc z tym związaną :)

Opublikowano

Jaki masz budzet?

Z systemem czy bez?

Bedzie w cos grac?

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Najlepiej cos z matryca FULL HD wiekszy obraz roboczy da komfort pracy w exelu jak i innych programach.

Acer e5-571g z i5M i GF840m. Matowa matryca FULL HD. Laptop jest nieźle wykonany, posiada mocna akumulator nawet do ponad 5h działania na wifi, dobra kultura pracy, nie jest głośny ani się nie przegrzewa.

Lenovo z50-70 z i7 ulv i GF840m. Matryca FULL HD. matowa obudowa, wymienny akumulator, bardzo cicha praca układu chłodzenia, niskie temperatury, dobry dostęp do podzespołów, niezłe czasy pracy na akumulatorze. Kolor biały.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Każdy model w tym przedziale cenowym się nadaje, w biurowych wersjach wystarczy coś z serii Inspiron 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zobacz jeszcze na
HP ProBook 450 G1 - i7-4702MQ HD8750m 8GB (E9Y44EA)
Lenovo ThinkPad E540 - i5-4200m 4GB GT740m SSHD FHD (20C600JHPB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...