Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - G2A, zwrot pieniędzy?

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Skoro kupiłeś grę, która działa i sam ją chciałeś to jak możesz prosić o zwrot pieniędzy? Pewnie i tak ci nie oddadzą bo gra działa i jest w porządku.

PS: Rozwiń swoją wypowiedz bo to co napisałem to tylko przypuszczenie.

­

Opublikowano

­Skoro kupiłeś grę, która działa i sam ją chciałeś to jak możesz prosić o zwrot pieniędzy? Pewnie i tak ci nie oddadzą bo gra działa i jest w porządku.

PS: Rozwiń swoją wypowiedz bo to co napisałem to tylko przypuszczenie.

Dlatego że przed kupieniem testowałem to gówno (demo) i chodzi o to że demo chodziło mi na wysokich w 60 klatkach a jak kupiłem pełną to to nie mogę grac bo gra sie scina na kilka sekund i tak  co chwile. nawet jak zmienie na minimalne to i tak scina, bo to zasrani oszusci są wypuscili demo lepiej zooptymalizowane niż pełna wersja , żenada

Opublikowano

Dlatego że przed kupieniem testowałem to gówno (demo) i chodzi o to że demo chodziło mi na wysokich w 60 klatkach a jak kupiłem pełną to to nie mogę grac bo gra sie scina na kilka sekund i tak  co chwile. nawet jak zmienie na minimalne to i tak scina, bo to zasrani oszusci są wypuscili demo lepiej zooptymalizowane niż pełna wersja , żenada

Sądzę, że nie da rady. Kod wykorzystałeś - nie cofniesz go. Spróbuj w takim razie sprzedać komuś konto na Originie z Fifą za np. 5 złotych mniej niż kupiłeś.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...