Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam filmiku

Andreal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dobre 8 lat temu, jak nie lepiej, widziałem jeszcze w czasach gimbazy filmik, który jak na te czasy bywało, rozprzestrzenił się blutaczem po komórkach i każdy różnego typu hity w szkole widział. Szukany przeze mnie filmik to kompilacja różnych nagrań, a te nagrania z tej kompilacji, które dzisiaj jeszcze pamiętam to tylko rozbijający się w oddali samolot oraz drugi kawałek nagrania jak jakaś babka kopie w jajka faceta przywiązanego do ściany, czy coś w tym stylu, fragment, gdzie faceta przygniata betonowy słup oraz wyskakujący motocyklista prosto w most. Wszystko oprawione w jakąś muzykę (jak to kompilacje). Jeżeli ktoś wie jak to się nazywało i nie będzie miał większego problemu to znaleźć np. na YT to będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Wątpie ,że znajdziesz ten filmik podałeś za mało szczegółów a pozatym 8lat to trochę sporo jak na filmik może nie ma go już w sieci,albo znalezienie graniczy z cudem pomślałeś o tym? według mnie nie ma sensu szukać bo to tylko strata czasu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...