Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na magazyny itemów.

Exkine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje pluginu polegającego na tym: gdy wpiszemy komende [magazyn] pokazuja nam sie wykupione magazyny np:
Magazyn 1 [wykupiony] Gdy wpiszemy /magazyn1 otwiera nam sie on mozemy w nim przechowywac ity jak w skrzynce nikt nie ma prawa nam ich zabrac
Magazyn 2 5000$ 
Magazyn 3 10000$
I td ..... Za kazdy magazyn musimy zapłacić
Jeżeli jesteś w stanie napisać ktoś taki plugin i nie znasz takiego to napisz poniżej z chęcią się z tobą skontaktuje :)

Opublikowano

Pluginu owego nie widziałem, ale 2msc temu pisałem taki skrypt.

Porzuciłem pomysł bo nie działał mi z GUI Menu i łapało tylko komendy /komenda ...

Tak więc mogę poszukać tego kodu i podać Ci tutaj, choć na 3magazyny na gracza to trochę dużo.

W skrypcie miałem tylko małą skrzynię i wystarczyło.

Postaraj się poszukać Metin Storage czy coś w ten deseń bo pomysł zapewne z Metina czy innej gry ;)

TEMAT

Opublikowano

Pomysł na serwer pvp chest ;) przyda sie nastepnie na serwer RPG
Na pomysł ten wpadłem sam przed chwilą przez dłuższy czas zastanawiam sie jak zrobić

Opublikowano

Możesz poszukac pluginu, choć sam szukałem przez kilka godzin i nie znalazłem ale jak wiadomo możesz użyć innych słów kluczowych więc możliwe że znajdziesz

Ew znajdę kod z skript'u i podam Ci tutaj sam będziesz musiał go skopiować tak aby ukrył skrzynie

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...