Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świątynie Inggison

Ayume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Ponad rok przerwy w graniu jednak powoduje sklerozę... Co jaki czas jest możliwość podboju tych świątyń? Nie wiem, czy coś w ostatnich patchach się zmieniło, ale od 2 tygodni są one podbite przez moją nację, a mimo to czyhają w nich balaury. Nie wiem, czy to jakieś zmiany związane z patchem, czy błąd mapy.

igNMhIy.png

Opublikowano

http://timetable.aioninfo.eu/siege

W środy i soboty w godzinach 21-22.

W twierdzach powinni być NPC Twojej rasy, jesteś pewna, że w środku są Balaury? Czy może są na zewnątrz, ale blisko twierdzy? To byłoby normalne.

Są w środku (tzn, przy samym wejściu pilnują elity i kawałek dalej, w środku. Nie wiem, czy sa centralnie wewnątrz bo solo, na 55lvl za daleko nie dobiegnę), nie można się tam nawet teleportować, a kiedyś nie było takiego problemu, jak były podbite i normalnie npc ely stali przy wejściach.

y1OHMUN.jpg

igNMhIy.png

Opublikowano

­

Może ten błąd jest spowodowany tym, że jesteś na serwerze "zintegrowanym" (nie pamiętam nazwy)? Spróbuj wejść na główny serwer ;)

Nie da się wejść na główny na tej mapie.

igNMhIy.png

Opublikowano

Jak to nie da? Jak jesteś na serwerze dla początkujących, to zawsze się da przejść na maina. Masz polską wersję, a ja nie pamiętam jak dokładnie tam brzmiało, ale mogę zgadywać ^^ W menu klikasz "Przejdź na kanał?/Zmień kanał? i przy zmianie kanalu zaznacz "Główny serwer"

Opublikowano

­Ok, po prostu w miejscu, w którym stałam było napisane, że nie moge przenieść się na główny serwer. W mieście już dało rade i faktycznie, normalnie można się do świątyni teleportować, etc.

Dziękuje wszystkim za pomoc.

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...