Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki nie działają...

adrian1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry!

Ostatnio próbowałem sobie posłuchać muzyki na PC na słuchawkach a słuchawki nie działały(mikrofon też)... próbowałem znaleźć jakieś sterowniki czy coś ale nie mogłem znaleźć... Miałem wymieniany dysk twardy i od tamtego czasu nie działa nie wiem o co chodzi ale jeśli wiecie to byłbym wdzięczny jakbyście mi pomogli.

Opublikowano

Podaj nazwe słuchawek może co my magicy xD

Co ci po modelu słuchawek jak autor nie ma wgranych sterów od karty dźwiękowej?

Dzień dobry!

Ostatnio próbowałem sobie posłuchać muzyki na PC na słuchawkach a słuchawki nie działały(mikrofon też)... próbowałem znaleźć jakieś sterowniki czy coś ale nie mogłem znaleźć... Miałem wymieniany dysk twardy i od tamtego czasu nie działa nie wiem o co chodzi ale jeśli wiecie to byłbym wdzięczny jakbyście mi pomogli.

Jaka płyta główna?

Opublikowano

dlatego pytam by dal model sluchawek abysmy mu mogli np znalesc stery ?

Jesteś niedorozwinięty czy jak? Co mają słuchawki do sterowników karty dźwiękowej?

Opublikowano

Wybacz pomyłka a jak mogę sprawdzić jaką mam kartę dźwiękowa niby mam jakiś obrazek ale nie wiem które to karta dźwiękowa i była "narysowana" nuta więc pomyślałem że to to.

Opublikowano

Pogrzeb w panelu sterowania w zakładce dźwięk, może masz ustawione inne urządzenie jako domyślne do odtwarzania dźwięku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...