Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt wklejony w .jar

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Jak widzicie ostatnie kłótnie typu "skrypty to gówno" dodały podział forum na wyszczególnione opcje dzięki tematowi który założyłem

Teraz znalazłem kolejną rzecz na łagodzenie bólów ***

Znalazłem kiedyś plik .jar ktry korzystał z wszczepionego skryptu

Nie wiem na jakiej zasadzie on działał ale tutaj jest link niech wypowie się ktoś obeznany:

http://www.spigotmc.org/resources/horse-spawn-vers-english.5808/

Był tutaj też temat kiedyś o kompilację skryptów do javy i to jest raczej rozwiązanie tamtego tematu także.

Z widzenia wydaje się że plugin ciągnie informacje z skryptu ale nie wiem na 100% ponieważ pl nie piszę.

Jak da się dodać skrypt do javy bez większego wysiłku to można założyć poradnik o tym.

Zmniejszy się liczba skryptów oraz osoby które je tworzą będą mogły dodać je do javy.

Tak więc czekam na jakieś mądre wypowiedzi czy skrypt jest tam dodatkiem do wyjęcia czy szkieletem który sprawia że plugin działa.

Jeżeli to drugie to jak stworzyć podobną rzecz

TEMAT

Opublikowano

Ten plugin ładuje skrypt, który jest w tym pluginie i tylko go 'wypakowuje', czyli w sumie nie robi nic. Bardziej bym powiedział, że autor chciał zaoszczędzić pobrania skryptu i wklejenia go bezpośrednio do lokalizacji skryptów.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...