Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria Odcinków Path Of Exile

Rozkrecony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie, jeśli temat jest w złym dziale prosze nie krępować się go przenieść w odpowiedni.

Będę wrzucał tutaj odcinki z Gry Path Of Exile, nie jestem expertem w tej grze dlatego komentarze pomocne będą mile widziane!

Enjoy the Show!

Opublikowano

Ciężko ci będzie jakiś fanbase zbudować bo ta gra jest mało popularna w Polsce. 

Jak mało popularna? :P Pełno graczy z polski, dużo popularniejsza od samego diablo.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

hej,obejrzałem wkońcu Twój film po wielu miesiącach, no ale ja nie mam czasu grać zaglądam naprawdę sporadycznie. Kilka uwag o które zresztą prosiłeś. Pierwszy film jest typowym filmem początkującego , niewiele informacji ale poprzez świeżość ­i niewiedzę początkującego sprawia że ten film ukazuje grę od tego właśnie punktu widzenia. Nie masz nawyku pilnowania fiolek ale to przyjdzie z czasem są bardzo ważne. Na początku używaj tylko fiolek z życiem i maną, bo tego będziesz potrzebował najbardziej w trudnych chwilach, ulepsz ja w najbardziej poszukiwane modyfikatory które uratują Ci postać w nieoczekiwanej sytuacji. Fiolki szybkości itp w ogóle nie będą przydatne. W drugim filmie kilka ważnych błędów. Buty które były podświetlone czerwonym tłem nie były używane, a co za tym idzie wszelkie statystyki z nich nie działały. Powinieneś był się zorientować, bo wiedźma biegała boso. Niestety aby móc coś używać trzeba spełniać wymagania. Drzewo pasywne fatalnie rozwijałeś , szedłeś tylko za pomocą mało istotnych punktów, zupełnie niezrozumiale omijając szlachetniejsze punkty dające wyraźniejsze plusy. W grze bardzo istotna jest obrona , aby móc ją zbudować trzeba wiedzieć co jest do czego. Używałeś do walki Ethereal Knives czaru który to jest typu bardziej fizycznego. Używaj typowych czarów, czyli np to co używałeś zdaje się frost wall , typu zimno do którego masz w drzewie bonusy i co ważne pobiera statystyki z różdżek, więc nadaje się do rozwoju. Co do tarczy energetycznej to też bym az tak na niej się nie skupiał gdyż nie jest ona aktywnym elementem obrony, bardziej na tym etapie powiększa pulę punktów życiowych które to jeszcze się regenerują. Film ok , mniej przekleństw bym stosował bo to jednak jest forum na którym to obowiązują jakieś zasady, a nie YT. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...