Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tło Youtube] ılı Szewa ılı

ılı Szewa ılı

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291863-U247153.png

Tematyka: Tło na Youtube.

Youtube nowe/stare: Nie rozumiem, chyba nowe.

Wysokość: 730 coś w ten deseń.

Szerokość: 265 coś w ten deseń.

Kolorystyka: Ładna.

Dodatkowe informacje od zlecającego: Bardzo podoba mi się coś takiego, przykuwające uwagę, link na dole, będzie to kanał pod muzykę, ale w grafice nic nie musi być związanego z tym tematem, napis:

atylla) 

lub ATYLLA

Materiały do wykorzystania: coś w ten deseń:

Wynagrodzenie: 5x limit

Opublikowano

­38941382451393023004.jpg

;P

Tak wiem pomyliły mi się nicki (SEANS)

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Bardzo ładne, czekam na dalsze propozycje, jeżeli nikt się nie zgłosi w bliskim czasie podrzucę lajki.

I jest jeszcze jedno pytanko, czy mogę usunąć twój podpis (czy tzw. znak wodny) lub umieścić go w rogu w postaci miniaturki? 

Opublikowano

@ılı Szewa ılı

Jeżeli ci się spodoba i masz zamiar z tego korzystać to masz prawo usunąć znak wodny :)

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...