Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gaming on Steroids - co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Tak jak w temacie potrzebuje pomocy odnośnie powyższego tematu. Co prawda program działa w Lolu pod F7 lecz kompletnie nie wiem co i jak mam włączyć żeby all działało np na Ryze, Cassio itp­

Opublikowano

Mi GoS raz się włącz a raz nie napisz ktoś jak to się powinno robic bo ja to robie tak

1.Włączam LoLa i loguję sie na swoje konto odpalam gosa wchodze do kolejki np. rankingowej i nieraz załapie a nieraz nie na cassio to w ogólem mi się nie chce włączyc na ryze raz tak raz nie ;[?Wie ktoś o co chodzi? 

2.Ustawienie GoSa jest proste jeśli ktoś rozumie podstawowe słowa typ skillshot lasthit itp.W ostatniej zakładce w gos ustawiasz sobie suwakami który skill ma lecieć jako pierwszy drugi trzeci czwarty.Chyba o ile dopbrze pamiętam w drugiej zaś zakładce jest doge skill shot to jest coś w stylu evadee a bola 

Opublikowano

Bol jest lepszy niż L# a Ty pytasz o jakieś GoS xD

BoL to aktualnie najgorsze ścierwo na którym nic kompletnie nie ugrasz. Lepiej grać już normalnie na pewno masz lepszego skilla niż to ścierwo. L# JEST 10000000 razy lepsze na BoLu nic nie ugrasz. Wiem bo w placementach rozegranych na L# wygrałem 9/10, a na tym BoLu mam więcej przegranych niż wygranych tylko sobie MMR zdupiłem.

­

Opublikowano

BoL to aktualnie najgorsze ścierwo na którym nic kompletnie nie ugrasz. Lepiej grać już normalnie na pewno masz lepszego skilla niż to ścierwo. L# JEST 10000000 razy lepsze na BoLu nic nie ugrasz. Wiem bo w placementach rozegranych na L# wygrałem 9/10, a na tym BoLu mam więcej przegranych niż wygranych tylko sobie MMR zdupiłem.

­

Sam jesteś ścierwem,to że nie potrafisz czegoś używać,nie znaczy że jest to słabe. Zarówno z L# jak i bolem nie potrafisz grać,o czym świadczy Twoja aktualna dywizja (P4). Płaczesz w każdym temacie,że Ci coś nie działa.

Bol>L#

GoS jest dobre,lecz ludzie Twojego pokroju sobie z nim nie poradzą,bo niestety trzeba potrafić używać mózgu.

Opublikowano

Na GoS nawet Zed działa z*********e. Grałem na BoLu i moja opinia jest taka, że wolę już grać na GoS dużo fajnych opcji w menu nie trzeba bawić się w jakieś dodawanie skryptów po prostu włączasz ustawiasz sobie combo pod postać i grasz zed na prawdę kosi :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Bo nie umiesz grać? Używałeś pewnie jakichś free skryptów z nulled albo chuy wie skąd xD. Większość skryptów paid jest lepsze niż te z L#. 

iHacks  <3

Opublikowano

Bo nie umiesz grać? Używałeś pewnie jakichś free skryptów z nulled albo chuy wie skąd xD. Większość skryptów paid jest lepsze niż te z L#. 

Widzę że atencja u Ciebie bije w c**j. Nie mam zamiaru w ogóle z tobą prowadzić dyskusji dziękuje dobranoc :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Osobiście nie polecam GoS ze względu na kompletny BRAK bypassu LoLowego antycheata + brak użycia jakiegoś VMProtecta. Powoduje to RE DLLki dziecinnie proste (która jest napisana w Delphi) i dodanie sygnatur do antycheata to żaden problem.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...