Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak dźwięków

Lou80

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem All.

Problem jest następujący - odpalam grę, jest cacy. Wbijam na mapę... muzyka leci, komunikaty radiowe słychać, ale ani kroków, ani strzałów już nie. Podmieniałem pliczek z dzwiękiem i nie goli. Ktoś coś poradzi? C*****o się gra w Ghost mode bez dźwięków ;)

Opublikowano

@Lou80 Możliwe że antyvirus blokuje ci jakiejś pliki......

spróbuj oczyścić kompa CCleanerem...

w ostateczności reinstall gry

gl h

graphic.png

Opublikowano

Antywira zdeaktywowałem, blokował xtrapa. CCleanerem czyszcze codziennie. Reinstall robiłem już kilka razy.  Ten problem mam od dawna, więc nawet windę reinstalowałem w międzyczasie i kuuupa. Stery aktualizowałem, instalowałem starsze, nowsze. Ustawiałem  co się dało, zmieniałem głośniki na zwykłe 2, wyłączałem subwoofer... podmieniałem pliki z dzwiękami w grze... Nic.

Opublikowano

@Lou80 Aktualizowałeś sterowniki karty dźwiękowej?

Tak.

. Stery aktualizowałem, instalowałem starsze, nowsze.

Może ... hmm 

Spróbuj zainstalować na innym dysku :)

Mam dwa dyski fizyczne, na obu instalowałem. Kilka razy zmieniałem lokalizację.

System to winda xp sp3. Ale reinstalowałem na sp2, też kuuupa. 

Dźwięk zniknął po której tam autoaktualizacji gry ze dwa lata temu. Wtedy się tak wkurzyłem, że do tej pory co jakiś czas próbowałem to naprawiać, przy każdej reinstalce windy zmieniałem lokalizację. Instalowałem różne stery. "Operacja się udała, pacjent nie przeżył".

Opublikowano

To Prawdopodobnie będzie to  wina windowsa xp. Jak miałem winodwsa xp  też miałem cały czas jakieś problemy z grą ... 

Spróbuj zainstalować windowsa 7. Odkąd mam win7 żadnych problemów z grą nie mam :) 

2isw7yf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...