Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Custom skiny/ robienie/ streamy

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań odnośnie custom skinów, czy za posiadanie ich i pokazywanie np. na streamie można dostać bana, z tego co wiem przez jakiś czas używał swojego skina Siv HD ale teraz jakoś tego nie widzę, czy istnieje jakiś skin do Mastera Yi ktory kolorystycznie + efekty przypomina Ekko ? Chodzi o te niebieskie efekty błysk itp, lub skin podobny do SSW Talon, biała bluza, buty itp ? xD Czy jest może ktoś kto mógłby zrobić taki skin ? xD

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Masz od tego MK Jogo/leaguecraft.com (tam masz skiny tworzone przez użytkowników, wyglądy menu, itp.)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

MKjogo.... ,jeśli zależy ci na efektach ...to musisz na crafcie szukać ,tam ludzie robią ciekwe skiny

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Co do bana taki jeden grał z customami od kilkunastu tygodni i bana nie dostał. Nazwy jego nie pamiętam chociaż był to popularny streamer, [grał na laptopie, zdobył challenger w lan]

f1a327ea2f.png

Opublikowano

MK Jogo znam dlatego napiusałem custom.

No ale nikt tutaj nie tworzy takich skinów. Musisz szukać sobie na leaguecraft.com, tam są jedynie dostępne takie bajery ;) Ale do tego potrzeby jest program, aby wgrać custom skiny. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...