Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 600zl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

chciałbym kupić tele do 600zł do heartstone i internetu z dual sim, dałoby się coś takiego znaleźć? Używki nie wchodzą w grę, bo już 2 razy się zawiodłem na nich.

graphic.png

Opublikowano

Chińczyki nie, ale zainteresowal mnie ten Zenfone 4 lub 5

Jak masz zamiar kupić zenfone'a to sprawdzaj jaką ma wersję.
Opublikowano

sądze ,że na tablicy coś znajdziesz ciekawego a widzę np galaxy S3 za 400-500 Xperia T3 5cali też nie głupia za 500 . Ale jeśli mam Ci serio coś doradzić to polecam telefony marki Lenovo ja miałam A850+ z adkiem 4.3 8x 1.7Ghz procesor  5.5 cali i był super! Emulował gry np z PSP,PSX idealnie jak i inne gry ale cięzko trafić oryginalny co najważniejsze dual sim  i 1gb ramu (przy 15 aplikacjach miałam ponad 650 wolnego)  ''brak crapu od producentów  .

Opublikowano

Sam kupuję zenfone'a, a jeśli chodzi o wersję Androida to są w obu chyba najnowsze.

Nie chodziło mi o Androida tylko wersje telefonu.

PS. Jak zakupisz zenfone'a zaopatrz się w powerbanka :D

sądze ,że na tablicy coś znajdziesz ciekawego a widzę np galaxy S3 za 400-500 Xperia T3 5cali też nie głupia za 500 . Ale jeśli mam Ci serio coś doradzić to polecam telefony marki Lenovo ja miałam A850+ z adkiem 4.3 8x 1.7Ghz procesor 5.5 cali i był super! Emulował gry np z PSP,PSX idealnie jak i inne gry ale cięzko trafić oryginalny co najważniejsze dual sim i 1gb ramu (przy 15 aplikacjach miałam ponad 650 wolnego) ''brak crapu od producentów .

To tylko używki, autor tematu ich nie chce. Co do lenovo się nie wypowiem, ale z tego co obczaiłem też są dwie wersje na alledrogo i to w dziwnych cenach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...