Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z łączem

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, rano gralem i nie wiem co sie stalo, czy padl serwer, czy jak?Teraz mam tak samo, gralem mecza i bump.Ktos tak samo mial/ma?

Nie czaruj.

Opublikowano

grałem przed chwilą rankeda i nic się kompletnie nie działo. wyłącz może zapore. zresetuj router.

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Wyswietla sie 'probuje odnowic polaczenie' i wyskakuje ping 500, gdzie caly czas mam normalnie po 50-60.Probuje rec. zrobic, ale nie moge.Kumpel tak samo mial w tym samym momencie.Dodam, ze kiedy w koncu udalo nam sie wbic, okazalo sie, ze mecz sie zakonczyl, ale kiedy sprawdzalismy historie meczy, nie bylo zadnej wzmianki o niej.

Nie czaruj.

Opublikowano

Wyswietla sie 'probuje odnowic polaczenie' i wyskakuje ping 500, gdzie caly czas mam normalnie po 50-60.Probuje rec. zrobic, ale nie moge.Kumpel tak samo mial w tym samym momencie.Dodam, ze kiedy w koncu udalo nam sie wbic, okazalo sie, ze mecz sie zakonczyl, ale kiedy sprawdzalismy historie meczy, nie bylo zadnej wzmianki o niej.

Czyli to mógłbyć drophack, bo skoro nie masz tej gry w historii, a obydwóch Was wyrzuciło, to może być drophack.

ezgif-com-effects.gif

Rekrut
Opublikowano

równo 500 pingu i te info na górze, zawsze się wyświetla jak wyebie ci neta, ale zazwyczaj jak mi się tak robi to normalnie gadam na ts itd. a w grze jest dc więc to wina riotu, skoro nie ma tej gry w match history to mogło wyebać wszystkich albo drop hack.

Opublikowano

równo 500 pingu i te info na górze, zawsze się wyświetla jak wyebie ci neta, ale zazwyczaj jak mi się tak robi to normalnie gadam na ts itd. a w grze jest dc więc to wina riotu, skoro nie ma tej gry w match history to mogło wyebać wszystkich albo drop hack.

Moj kumpel mial to samo w tej samej chwili, na ts normalnei gadamy a w grze bump.A drophack to w jakim sensie bo niezbyt obeznany w tym jestem lolu.

Nie czaruj.

Opublikowano

drophack to takie coś, że jeśli któremuś z przeciwników się nie spodobałeś to już sobie w tym meczu nie zagrasz xD. miałem kiedyś podobną sytuacje, jakieś 11mies temu jak z kumplem. a rosyjskim graliśmy. wywaliło WSZYSTKICH z meczu bo po prostu rito zrobiło jakąś przerwę. Identyczne objawy były, więc możliwe że to dlatego ;p

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Moj kumpel mial to samo w tej samej chwili, na ts normalnei gadamy a w grze bump.A drophack to w jakim sensie bo niezbyt obeznany w tym jestem lolu.

Drophack to jest sposób na wywalenie przeciwnika z gry bez jakichkolwiek konsekwencji w grze dla tego, który tego używa, chociaż bany są nawet za to. Drophack objawia się tym, że nie ma gier w historii meczy, ale normalnie ją rozegraliśmy. Mogli Was po prostu wyrzucić z samej gry, bo mogli również i z Teamspeak'a. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Drophack wywala całą grę, nie ma szansy na wywalenie jednej osoby bez znajomości jego IP.

Drophack to DDoS, a DDoSa można przerwać, wtedy gra wraca do normy. Można tak przedłużyć DDoSa do kilkudziesięciu minut, a potem wygrać samemu gierkę.

W powyższym wypadku każdemu zalicza dodatkowo AFKa.

Riot zazwyczaj na bieżąco inforumuje o problemach z serwerami.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...