Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSD klienta SayerMT2.eu (logowanie, wybór królestwa, wybór postaci)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te wybory postaci jakieś znajome.. Logowanie Maybe się przyda, dzięki i lajk leci ;)

Opublikowano

Te wybory postaci jakieś znajome.. Logowanie Maybe się przyda, dzięki i lajk leci ;)

znajome ? jak to grafika mortyriusza,tylko logowanie inne. osoba której kodowałeś te interfacy jest upośledzona bo to przecież $ w błoto bo wystarczyło sobie z mortyriusza wyciągnąć...

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

Dziwnie szybko uciekają im pliczki i grafika z serwera

...................\/...................

Opublikowano

znajome ? jak to grafika mortyriusza,tylko logowanie inne. osoba której kodowałeś te interfacy jest upośledzona bo to przecież $ w błoto bo wystarczyło sobie z mortyriusza wyciągnąć...

Ja naprawdę nie wiem czyje to, mi to nie potrzebne, dlatego bierzcie.

Opublikowano

@top ty jesteś jakiś yebnięty przecież to cały psd mortyriusza tylko bg i logo zmienione poziom twórczości na tym forum jest równy poziomowi iq administracji ;) = 0

Logowanie krecie miałeś u siebie?
Opublikowano

@Developer Cycu

@1361622928-U485574.pngQOSA

A gdzie ja napisałem, że to moja praca?!

Miałem im to zakodować, nie zapłacili mi to wrzucam tutaj, gówno mnie to obchodzi co ukradli a co nie, pretensję miejcie do nich.

@Lajk™

http://www.mpcforum.pl/topic/1421520-panel-logowaniawybór-postaciwybór-królestwa-sayermt2eu/

Nie wypowiadam sie w takich smiesznych tematach  ale tutaj musialem bo mnie rozwaliles swoim postem 

Miales zakodowac pokaz kawalek kodu :)

Opublikowano

Nie wypowiadam sie w takich smiesznych tematach  ale tutaj musialem bo mnie rozwaliles swoim postem 

Miales zakodowac pokaz kawalek kodu :)

Ty mnie swoim też, czytaj uważnie, dałem link w ostatnim poście, nawet go zacytowałeś...

http://www.mpcforum.pl/topic/1421520-panel-logowaniawyb%C3%B3r-postaciwyb%C3%B3r-kr%C3%B3lestwa-sayermt2eu/

Opublikowano

Dzięki za wstawienie :) ,a tak ogólnie nie zapłaciliśmy bo kod był tak c**jowy , że pobugowany w c**j. Po prostu bug na bugu. Po usunięciu postaci wywalało , ale naprawiliśmy. Dziękuje za udostępnienie psd :) , ale jest podpisanie " Wykonał Survival " Tak to moje prace :) ,więc praca autorska i nie życzę sobie żeby było udostępniane moje psd :) Zaraz napiszę do moderatora , pozdrawiam ! 

Opublikowano

Dzięki za wstawienie :) ,a tak ogólnie nie zapłaciliśmy bo kod był tak c**jowy , że pobugowany w c**j. Po prostu bug na bugu. Po usunięciu postaci wywalało , ale naprawiliśmy. Dziękuje za udostępnienie psd :) , ale jest podpisanie " Wykonał Survival " Tak to moje prace :) ,więc praca autorska i nie życzę sobie żeby było udostępniane moje psd :) Zaraz napiszę do moderatora , pozdrawiam ! 

dziwisz się, że c*****e kodowanie?

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Myślałem , że Adiego na lepszy kod stać ,a nie pobugowany :)

Dziura była zrobiona specjalnie. Miałeś po prostu to przetestować. Chcieliśmy kasę  i wtedy dostałbyś łatkę, pisaliśmy ci to, nie zapłaciłeś, to trudno, naprawiasz sam a praca idzie na MPC.

Tym bardziej, że pod koniec zacząłeś kręcić, byłeś 3 razy w banku wysyłać pieniądze....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzieś je widziałam już na jakimś serwerze. Ale fajnie to wygląda.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...