Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi dropu

pm161

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż jestem ciekaw jak te rangi działają. Według opisu - 1 LVL w góre = drop.
Kupiłem operacje, moja ranga dropu to 4 LVL i nie droplo mi nic a nic. Dodam że przez ostatni tydzień gry również mi nic nie dropło, żaden skin, żada skrzynka. Znajomi na steamie dropnęli już po 2-3 nowe skrzynki. Ja żadnej. Kolejny pic na wode ze strony Valve?

Opublikowano

Wystarczy przeczytać przypięty temat o operacji lub nauczyć się angielskiego. Drop za lvl jest RAZ w tygodniu. Drop skrzynek jest losowy, możesz dostać nowe, a możesz dostać inne - czyste lotto. 

Opublikowano

Wiem o tym, napisałem przecież że przez ostatni tydzień nie dostałem nic. Ostatnio może coś mi dropło na początku maja.

Opublikowano

Wiem o tym, napisałem przecież że przez ostatni tydzień nie dostałem nic. Ostatnio może coś mi dropło na początku maja.

Fakt, przeoczyłem ten fragment. Może po prostu za mało meczy rozegrałeś i miałeś pecha ? Czasami przez parę meczy nic nie dropi, a potem w 2 z rzędu skrzynka. 

Mi osobiście Falchion dropnął w środę i od tego czasu 2x chroma 2, więc wszystko w normie. Zagraj jeszcze parę meczy i może coś ci da - jeśli nie to może coś się zwaliło w volvo i nie dało ci na ten tydzień dropu, ale to raczej mało prawdopodobne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...