Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić skrypt na dźwięk podczas nieznanej komendy?

lolzere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam skryptu ktory gdy gracz wpisze nieznana komende (unknown command) ktora mam spolszczona w confingu spigota jako nieznana komenda itp, to zeby wykonywała sie komenda /playsound mob.ghast.moan %player%(=osoba ktory wykonuje nieznana komende)

Jesli da sie to zrobić to prosze o taki skrypt jesli nie to cóż, z banami z maxbans sobie poradziłem i dodałem dzwieki ale do tego nie wiem jak...

Ps2

Szukam tez dobrego antybota/zabezpieczenia + blokade reklam z koncowkami ench pl itp

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

1. Raczej się nie da, jak pisane jest wyżej nie ma sposobu na taki kod if command does notexists bo to nie zadziała.

2.Zależy jaki hosting na enderchest jest 100% działające zabezpieczenie które polega na weryfikacji nicku na stronie www ale to tylko dla serwerów ench

3. Anty reklama w sk to

on chat:

if message contais with "ench" ....:

cancel event

damage player by 4 heats

send "Nie reklamuj"

TEMAT

Opublikowano

@pablos11

na te reklamy  i antyboty to wolalbym plugin. Mam antibot ultra ale za bardzo mu nie wierze.

no i serwer mam na pukawce a nie na enchu.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Kurcze trochę kijowo.

Enderchest ma najlepszy z możliwych sposobów na boty, weryfikacja na stronie www nic nie trzeba zrobić tylko pobrać plugin nie dodajesz baz ani nic oni robią to za Ciebie.

Ale skoro nie chcesz skryptów to tak:

W dziale pluginy poproś aby ktoś dał Ci kod na odtwarzanie dźwięki, zdekompiluj pexa wsadź ten kod tam gdzie jest message o nieznanej komendzie i dodaj odtwarzanie dźwięku czyli

kod ...

wiadomość 'Komenda nie znaleziona'

Dodatek z kodem do dźwięku

kod ...

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...