Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Jak szybciej sprzedać gracza?

mistrzek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jak wyżej chcę sprzedać Aguero 87 I Neymara 86 na ps3 wystawiam aguero juz chyba z 5 razy jesli nie wiecej i nikt nie kupuje dodam ze daje minimalna cene nawet, kontrakt ma odnowiony, kondycje tez ma 95 a Neymara dopiero wystawilem wiec zobaczymy

Bez reklam fb

Opublikowano

Daj im kontrakt 99, kondycję 99 i boosta. Większa szansa, że ktoś go kupi. Inaczej się nie da. Ewentualnie możesz się z kimś umówić, że on od ciebie go kupi, a ty mu oddasz trochę coinsów, np. 20k.

graphic.png

Opublikowano

kurde nie moge sprzedać totsa bellarabi ;/ dalem boosta kontrakt i nic

Umów się z kimś, że kupi dokładnie twojego, a ty mu oddasz x tysięcy. Można to zrobić na przykład poprzez facebook, napisz na grupie o fifie, że chcesz go sprzedać i że dopłacisz do niego x tysięcy.

graphic.png

Opublikowano

@Nysharrr. dzięki za wszelką pomoc, temat do zamknięcia nie chciałem czekać i zamiast suareza/benzemy if kupiłem Rakiticia IF Otamendiego IF pouczyłem się przydatnych trików i wszedłem do 3 ligi :)

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...