Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem PayPal

ZielnyS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem dobrego działu więc napisałem tutaj. Otóż mam problem z PayPalem gdyż po otrzymaniu na niego gotówki w PLN z innego konta PayPal (oba konta są moje) i zamienieniu waluty na USD nie mam możliwości wysłania tych pieniędzy na inne konto czy kupienia czego kolwiek.

Screeny:

1. To wyskakuje kiedy chcę coś kupić: http://screenshot.sh/odTqAzK5zPaMF

2. To kiedy chce przesłać pieniądze: http://screenshot.sh/m9ejrmialA4Qp

graphic.png

Opublikowano

Dawno nie korzystałem z Paypala, ale wydaje mi się że może to być spowodowane tym, że po przesłaniu pieniędzy to osoby fizycznej, nie firmy, przez jakiś czas możesz cofnąć przelew. I żeby nie było sytuacji że z 1 konta przelewasz na 2, z 2 płacisz i potem z 1 cofasz zrobili takie coś ;P 

Ale na 100% nie jestem pewien. Mógłbyś napisać do ich supportu albo na jakimś forum o zarabianiu przez internet - tam kupę ludzi korzysta z paypala więc na pewno Ci pomogą :) 

Opublikowano

Dawno nie korzystałem z Paypala, ale wydaje mi się że może to być spowodowane tym, że po przesłaniu pieniędzy to osoby fizycznej, nie firmy, przez jakiś czas możesz cofnąć przelew. I żeby nie było sytuacji że z 1 konta przelewasz na 2, z 2 płacisz i potem z 1 cofasz zrobili takie coś ;P 

Ale na 100% nie jestem pewien. Mógłbyś napisać do ich supportu albo na jakimś forum o zarabianiu przez internet - tam kupę ludzi korzysta z paypala więc na pewno Ci pomogą :)

nie masz racji

skontaktuj sie z dzialem obslugi klienta - widzisz co tam jest napisane? nie znamy struktury paypal. ale mozesz sprobowac w sumie wyczyscic ciasteczka paypal

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...