Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RON

PcKrzych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam orientuje się że podobne tematy już powstawały lecz mój problem jest "unikatowy". Zainstalowałem Ron do Nostale program inject.exe i do tego rozszerzenie RON.ddl. Odpalam Inject.exe i przy logowaniu wyskakuje błąd wersja nie aktualna. Próbowałem robić reinstall Nostale który nic nowego nie wniósł. Nie wiem może źle go włączam albo ... no nie wiem. Proszę o pomoc. Z góry dzięki za odpowiedź

Opublikowano

ja mam problem z nieaktualna wersja samej gry pobralem wszystko chce sie zalogowac i nagle wyskakuje blad ze klient nie jest aktualny i potrzeba pobrac nowy ze strony. pobralem od nowa i smiga juz wszystko ladnie, moze w tym leży twoj problem.

76561198013232167.png

Opublikowano

A podałbyś linka do strony z której ściągałeś ? Bo może coś źle klikam. Proszę o link do strony odrazu do pobrania. Dzięki

Opublikowano

Musisz edytować RoNa na odpowiednią wersje klienta. W tym wypadku polecam program Resource Hacker

Jeśli nie uda Ci się tego zrobić to wieczorem wstawię aktualną wersję (teraz jadę na filologie angielska :DxD)

r9n9FM7.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bot działa ogólnie super ale mam pare problemów:
1. Co zrobić aby bot podnosił przedmioty
2. Bot nie używa skilli
3. Bot nie używa leczenia
Gdyby ktoś mi tu napisał jak to robi, że mu działa byłbym zobowiązany odwdzięczyć się lajkiem i miłym słowem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...