Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto steam Call Of Duty: Black OPS II (DLC Nuketown 2025)

Knevex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[b] Nazwa rzeczy:[/b] Konto steam z paroma grami
[b]Metoda kontaktu:[/b] skype: knevextoja lub pw na forum.
[b]Opis rzeczy:[/b]Konto steam z blokadą VAC w grze cs:go, co uniemożliwia grania na serwerach chronionych za pomocą VAC, ale na tym samym koncie jest między innymi COD BO2 (z dodatkiem Nuketown 2025) Zdatne do gry.
[b]Oczekiwana/oferowana cena:[/b]Kod aktywujący gre cs:go/konto z cs:go, najlepiej bez rangi
[b]Zdjęcia/inne informacje:[/b]

http://scr.hu/69tw/ls9nh

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Nikt nie kupi ci konta steam z vacem choćby nie wiem ile było tam gier, vac to blokada permamentna na np. Trade, rynek. C***a :v

Opublikowano

Chociażby dla gry można :D. Cod się wozi za gruby hajs :D

@Edit

Do tego VAC blokuje możliwość tradowania nie na całe konto, a na grę lub serie gier na którą ktoś dostał VAC'a, w tym przypadku jest tak samo. VAC jest zarejestrowany w grze cs:go, jest tam również pare skinów razem nie przekraczających wartości 10Euro, lecz po banie stają się one bezwartościowe, ponieważ nie mogą być sprzedane/wymienione. Cały rynek jest zablokowany w tej grze, nie w każdej. Volvo chyba nie zrobiło tak, ani nie zrobi, bo oni mają wy*****e w cheaterów, dlatego nie banują takiego człowieka na IP czy cokolwiek, tylko na konto, bo chcą mieć hajs z typa który kupi nowe konto, bo to oni zarabiają.

Więc nie kręć ^.

Jeśli się mylę, poprawcie mnie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Mogę jeszcze dorzucić konto w LoLu na euw, około 12 champów, 2 strony na runy, zainteresowanych pw.

Jeszcze konto w minecraft :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...