Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrałbyś na serwerze survival beta?

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrałbys na minecraft beta?

• TAK
      3
    • NIE
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was pytanie :)

Wiem że dużo osobom znudził się mc na na nowszych wersjach bo to przypomina technic packa wiec mam pytanie.

Zagrałbys w mc np wersja 1.7.2 beta?

Odpowiedz uzasadnij w temacie.

Ja z checia bym zagral z innymi :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie, głównie dla tego, że nie będzie chciało mi się przestawiać wersji launchera tylko dlatego, żeby zagrać na jednym serwerze. Wolałbym nowszą wersję (1.7.10 - 1.8).

Opublikowano

Nie, głównie dla tego, że nie będzie chciało mi się przestawiać wersji launchera tylko dlatego, żeby zagrać na jednym serwerze. Wolałbym nowszą wersję (1.7.10 - 1.8).

Jak masz premkę to mozesz szybko zmienic w launcherze :) A nowsze wersje ci nie znikna i mody

Opublikowano

Jak masz premkę to mozesz szybko zmienic w launcherze :) A nowsze wersje ci nie znikna i mody

Wiem, jednak ja bym bardziej był zachęcony do gry na serwerze, gdyby był oddzielny launcher.

Opublikowano

Nie, po co się cofać w rozwoju? Czemu tak bardzo nienawidzicie tej zajebistej wersji 1.8? K***a no mać ._.­

A jak sadzisz? Masa cheaterow a na 1.7.2 byl z nimi spokoj :) ( tak sadze )

Opublikowano

Nie, takie serwery nie mają prawa bytu jako publiczne. Może na pogranie ze znajomymi są ok, ale w momencie gdy chcesz na tym opierać cały swój serwer okaże się, że nie ma na tę wersję pluginów, ciężko znaleźć silnik, a sama rozgrywka jest nudna. Zamiast się cofać do bety lepiej zrobić serwer na najnowszej wersji, która przyniosła kolejne urozmaicenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...