Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozcie wybrac Virutal czy Pandora

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dłuższego czasu zastanawiam się czy nie powrocic do metka i natrafiłem na te 2 privy dużo osob je poleca ale ja nie wiem na który się zdecydować dlatego o pomoc zwracam się do was :p . prosiłbym o pomoc w wybraniu Pandory czy virutala który i dlaczego z jakich wzgledow zależy mi na ilości ludzi 800+ 6 skill i 6/7b mile widziany exp bez znaczenia . dobrze by było się pomeczyc troszkę z eq oczekuje również olbrzymiej ilości wojenek gildii na serwie jakie dungeony itp. tez mile widziane.

Z góry thx pozdrawiam :)

Opublikowano

Pandory nie polecam . Ostatnim czasem miałem przerwę wbiłem zobaczyć co się dzieje i mod na modzie przy modzie xD . Ogółem syf sam a virtual to nwm. Osobiście mogę polecić laneris.pl / argentus.pl :D

Opublikowano

tew co poleciłeś to easy czy medium ?

Nie idz na żadnego z nich co Ci ten gościu polecił po to jeszcze większe syfy niż pandora.

Polecam Virutal administracja się interesuje graczami, częste eventy oraz sporo ludzi.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Pandory nie polecam . Ostatnim czasem miałem przerwę wbiłem zobaczyć co się dzieje i mod na modzie przy modzie xD . Ogółem syf sam a virtual to nwm. Osobiście mogę polecić laneris.pl / argentus.pl :D

laneris.pl - Easy

argentus.pl - Easy

Tak btw jak kolega wyżej . Polecam virtuala chociaż jest ciężko się wybić.Administracja wprowadza dużo nowości. Często są eventy. 

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Krótko i na temat:

Pandora - totalny syf 99% graczy gra na modach, administracji praktycznie nie ma.

VirtualMt2 - modów raczej tam nie znajdziesz, administracja zajmuje się serwerem, jeśli chodzi o liczbę graczy to nie powala - na stronie jest napisane ok. 1000 ale w rzeczywistości ok. 400 [licznik podkręcony bo M1 świeci pustkami, CH3/4 kompletnie puste].

Od siebie mogę zaproponować:

Arianea - administracja bardzo często widoczna, modów praktycznie nie ma, graczy ok. 1500 i faktycznie tyle jest bo M1 zawalone.

Zapraszam do tematu tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...