Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy BoL od Finna działa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyy powiem Ci tak :D Grałem przed chwilą mecz to wywaliło mi bola za 4 razem udało mi się go uruchomić i już do końca meczu injectował, tak nulled jest ddosowane zresztą forum bola też :P

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Aktualnie bol i nulled średnio działają, a jest to spowodowane ddosami ze strony prawdopodobnie GoS.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Aktualnie bol i nulled średnio działają, a jest to spowodowane ddosami ze strony prawdopodobnie GoS.

To chyba GoS, Nulled, BoL są didosowane przez L# :)

bPF1HEU.png

Opublikowano

jedno jest pewne - coś się dzieje. Jeśli ma być taka wojna na DDOS'y to ja chyba podziękuję tym wszystkim programom i wrócę do gry w inne produckcje (chociażby NosTale). nie wiem po co finn to zaczynał...chciał zabłysnąć aby EB miało dobre wejście....teraz cały nulled nie działa.....jak widać spudgy też ma moc :D:)

--

Opublikowano

Bol jak i nulled jeszcze nie działają a GoS działa bez zastrzeżeń.Fajny program evade genialne combosy też i jest na dodatek za darmo, mniejmy nadzieje że zostanie już do końca darmowy chociaż jeden cheat do tej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...