Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFS Rivals vs ETS 2

MoVinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zauważyłem, że są przeceny gier przez co kilka kupiłem. Zauważyłem również, że Euro Truck Symulator 2 jest w okazyjnej cenie jak i NFS Rivals, które z tego co widzę świetnie się prezentuje, a nie chcę za dużo wydawać póki co. :v 

Która gra waszym zdaniem jest lepsza? :x 

Opublikowano

­Ja bym wybrała EST2, osobiście mam i polecam. Fajna gra na stresujący dzień w pracy/szkole, uspokaja, do tego fajnie jest pojeździć na multi, jakiś konwój sobie zrobić :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepsze jest EuroTrackSimulator 2 gdyz jest wiele fajnych tirow, Dobra grafika. Polskie miasta

Opublikowano

ETS2. Najlepiej z dodatkami + mody na większą mapę i nowe naczepy. Rozgrywka na naprawdę wiele godzin. Rivals nie polecam, grałem i jakoś tak ani trochę nie wciąga mimo że z chęcią grałem w wiele poprzednich części

Opublikowano

ETS 2 pod każdym względem.

Sam jak to kiedyś kupowałem to nie sądziłem, że taki typ rozgrywki może sprawiać tyle przyjemności.

Warto również zainwestować w DLC, Going East i Scandinavia.

Rivalsa radzę omijać szerokim łukiem.

Nie ma w nim nawet dedykowanych serwerów na multi i gracze muszą hostować grę, nie wspominając już o ograniczeniu klatek/s do 30.

Ta gra poza grafiką nie ma tak naprawdę nic dobrego do zaoferowania.

Opublikowano

@Flinn

Jeśli na razie kupię "Euro Truck Simulator 2 Gold Bundle Steam CD Key" bez tego dodatku DLC itd, to dużo stracę? Czy mimo wszystko warto nawet bez dodatków? Może z czasem i je kupie, ale na razie wolę nie.

Opublikowano

@Flinn

Jeśli na razie kupię "Euro Truck Simulator 2 Gold Bundle Steam CD Key" bez tego dodatku DLC itd, to dużo stracę? Czy mimo wszystko warto nawet bez dodatków? Może z czasem i je kupie, ale na razie wolę nie.

W samej nazwie tego klucza masz słowo "Gold Bundle", co oznacza, że masz tam na pewno dodatek Going East.

Wersja Gold Skandynawii raczej nie obejmuje, ale możesz to DLC dokupić w przyszłości na jakiejś promocji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...