Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało fps

SzejmoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczyść komputer CCleanerem, zmień ustawienia grafiki na najniższe. Do tego możesz zainstalować Optifine i podczas gry wyłączać błędne programy.

Opublikowano

Wyczyść komputer CCleanerem, zmień ustawienia grafiki na najniższe. Do tego możesz zainstalować Optifine i podczas gry wyłączać błędne programy.

Nie będe nic zmieniał bo mam dobrego kompa i na maksymalnych usawieniach mam zamiar grać. Mój komp: -Procesor Intel Core i7 4.5Ghz -Karta Graficzna Nvidia GeForce GTX 980 -RAM: 16GB
Opublikowano

Niektórzy mają problem z najnowszą wersję, bo podobno jest słabo zoptymalizowana - jak jest nie wiem, bo nie gram :P, ale zawsze możesz spróbować zagrać na 1.7. Polecam jeszcze zaktualizować wszystkie sterowniki, jave, wgrać OptiFine i tak jak wyżej przeczyścić komputer CCleanerem i ewentualnie jak nie był dawno formatowany zrobić to. I nie zapominaj o wyczyszczeniu z kurzu :D.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

A ile miałeś wcześniej tych fps'ów a ile masz teraz?

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej ,jave i Wgraj Optifine.

Przeczyść również komputer programem CCleaner.

Jeżeli masz włączonego minecrafta klikasz lprawym  na pasek zadań  i ' menadzer zadań 'lub ctrl+alt+del i wyskoczy ci okienko klikasz na  'Aplikacje' minecraft 'przejdz do procesu'

'Ustaw Priorytet ' i 'Wysoki

To ci trochę pomorze.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...