Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

One trick pony

Gość Zarhid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej grać tylko rengarem w jungli czy riven na topie?

Opublikowano

Riven na topie/Rengarem na topie ew jungle, najlepiej wymasterować obie postacie, nie chce mi się zbytnio wyjaśniać czemu to pokażę SS

kl4spr.jpg

b9pk65.jpg

Opublikowano

Akurat pridestalkera znam, dlatego pytalem o rengara :P Ale renarem moge isc topa i jungle :P

Opublikowano

Rengar TOP ftw, ewentualnie jungle gdy grasz na takie postacie jak; Riven ( high elo, bo te ponizej diaxa są slabe ), Rumle, to lepiej pojsc do lasu.

Riven top tez mocna, ale o niej nizej.

Ja osobiscie mainuje glownie Rengara ale mam tez pojecie o Riven i nie jednego rankeda udalo mi sie nia wygrac, wystarczy umiec resetowac spelle jak boxbox i wiedziec co kiedy zrobic. Czas/nauka.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ale pridestalker gra np. rengarem w jungli i mi tez sie wydaje tam mocniejszy

Rekrut
Opublikowano

Riven na topie/Rengarem na topie ew jungle, najlepiej wymasterować obie postacie, nie chce mi się zbytnio wyjaśniać czemu to pokażę SS

kl4spr.jpg

b9pk65.jpg

to jest powód że na 43, dwóch grywa rengarem? założę się że na 200 to i cheimer się znajdzie...

@topic 2 postacie są... brakuje mi słowa żeby to określić ale każdy wie o co chodzi, już lepsza riven na topie, rengara odradzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...