Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

San Andreas (2015)

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fabuła:

Na skutek przesunięcia, cieszącego się złą sławą, uskoku San Andreas w Kalifornii dochodzi do trzęsienia ziemi o sile 9 stopni w skali Richtera. Pilot helikoptera ratunkowego (Johnson) i jego żona, z którą nie utrzymuje kontaktów, muszą udać się z Los Angeles do San Francisco, aby uratować swoją jedyną córkę. Okazuje się jednak, że karkołomna podróż na północ jest jedynie początkiem, a gdy oboje myślą, że najgorsze już za nimi... jest tylko gorzej.

Notka:

Film już przebił Avengers: Czas Ultrona, zarobił ponad 60 milionów dolarów PRZEZ WEEKEND! praktycznie nie możliwe ale w samych stanach około 50 mlionów. Macie zamiar udać się do kina na ten film? ja idę w czwartek i nie mogę się doczekać aż go zobaczę. 

Opublikowano

Do kina nie pójdę bo prawie zawsze trafiam na dzieciarnie drącą mordę przez pół filmy, wole pobrać w dobrej jakości [wiem wiem w kinie i tak lepsza] i oglądnąć w spokoju w domu. 

+ za to że nagrywali wszystkiego na green screenach 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Film już za niecałe 19 godzin, mam zamówione bilety na 19:30 zobaczymy jak wyjdzie ogólnie film, jestem podekscytowany bo przez ponad 4-5 lat nie było żadnych dobrych filmów katastroficznych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...