Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mpc forum prośba

asd2769

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie chciałem poruszyć 1 część serwisu mpcforum a dokladnie forum haxsy jak wiadomo nikt ich nie lubi na scenie Cs i nie tylko ponieważ gry to e-sport a niesportowe zachowanie to zmora uczciwych graczy osoba używająca wspomagaczy zachęca innych do "odpalenia się" wiec należy ograniczać dostęp do tego typu programów osoby wystawiające wspomagacze powinni być banowani a fora powinny unikać tego typu tematów.

Z góry dziękuję asd2769 :D

Opublikowano

Pewnie myslisz

O przegralem Mixa bo jestem slaby ..... NIEEEE koles byl odpalony ja jestem dobrym graczem niee a mialem miec rank apa do śilvera dwa kurde no..WIEM moze napisze temat na mpcforum zeby usuneli wrzystgie haksy jakie som tak to bardzo mondy plan napewno tak zrobie za pienc minut.A tak na serio to forum jest glownie oparte na kodach,programach,skryptach duzo osob tutaj wchodzi zeby tylko pobrac aima wh, wh do metina,i wiele innych programow wiec na marne napisales ten temat :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

MPCforum.pl to największe w Polsce i tej części internetu forum o grach komputerowych. Znajdziesz u nas wszystko czego szukasz, niezależnie czy szukasz kodów do gier, poradników jak pokonać kolejny poziom w swojej ulubionej grze, czy po prostu miejsca do podzielenia się swoją pasją – grami.

Od prawie dziesięciu lat tworzymy miejsce przyjazne każdemu, poszukującym przyjaciół i znajomych do wspólnej gry, czy też graczom szlifującym swoje umiejętności do maksimum. Dla wytrwałych poszukiwaczy oferujemy dostęp do mrocznej wiedzy, botów do gier, a także innych ułatwień w rozgrywce.

Niezależnie czego szukasz: zabawy, porad, czy nowej inspiracji w co zagrać MPCforum.pl to miejsce dla Ciebie i każdego, gwarantuje to nasza ponad milionowa społeczność graczy!

Zapraszam również do zapoznania się z regulaminem globalnym forum:

http://www.mpcforum.pl/forum-611/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/

Jak również lokalnym regulaminem działu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1244854-regulamin-lokalny-dzia%C5%82u-counter-strike-global-offensive/

Zamykam.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...