Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie na temat starych aut, typu Firebird, Cadillaci, Dodge do 1980, Corvette? Osobiscie o takich marze, lecz raczej sie to marzenie nie spelni. Kupic moze i bym w koncu kupil, ale na pewno ich nie utrzymal bo wiekszosc ma powyzej 5.0 silnik...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja bardzo lubię starsze auta ponieważ moim zdaniem są lepsze od tych nowszych, widziałem kiedyś w telewizji jak taki gościu kupował doszczętnie zniszczone starsze auta a potem je od nowa odrestaurował i wyglądały cudowanie. 

Opublikowano

Muscule Car's są z*******e dobre do podrywania lasek a ryk silnika doprowadza do dreszczy niestety jest to "gatunek" umierąjcy na rzecz super i hyper car's

Opublikowano

Stare nie mają dużo bajerów co te nowe, ale za to mają przepiękny wygląd. Znalazłam w Lesie na spacerze 2 stare auta:

Oldsmobil Delta 88 Rogale 1979r (Kolega mi powiedział jak się nazywa ... xD).

208viwo.jpg

Oraz BMW seria 5, ta dużo starsza.

r037ly.jpg

Opublikowano

U nas po mieście jeździ Mustag z 1967 i gościu zamontował do niego gaz, więc co się martwisz że się nie wypłacisz z paliwem :D. Wstyd bo wstyd, ale co zrobisz.

Nawet jak znajdziesz gdzieś na olx Mustanga/dodga w przystepnej cenie do 20 k i z "małym przebiegiem" to prawdopodobnie i tak będzie sporo rzeczy do roboty, głównie w środku. Też marzę o takiej furze, ale trzeba poczekać jeszcze z 30 lat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...