Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do lounge o kurs itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, obstawiłem dzisiaj na TSM vs Dig 3.71$ (kurs od 0.05 do 0.27) z Potential Value wyświetlanym w My Bets 1$. Mimo tego otrzymałem 0.18$. Czy jest to bug czy po prostu lounge wrabia tak ludzi?

Jakby co to rozumiem, że przy takich rozbieżnościach procentowych brakuje skinów dla wygrywających. Dotąd myślałem, że aplikują to dla ludzi, którzy stawiają w takich meczach ogromne kwoty.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Ile dokładnie wynosiła twoja nagroda?

Jeżeli poniżej 1 euro, to nie zawsze musisz ją dostać.

Zresztą, przy takich małych kwotach nie zawsze dostajesz pełne wynagrodzenie. 

­

Opublikowano

Wedlug moich doswiadczen jest tak. Najpierw najdrozsze skiny sa oddawane, brane jest 1% z nich przez CSGL, a resztki daja takim jak ty, a ze nie maja na tyle by kazdemu idealnie dac to zamiast jednemu dac 1$ to dadza 6 po 0.18$.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Czyli jeżeli kurs wynosi od 0.05 do np. 0.27 to nawet jeżeli mam do wygrania 1$ (po kursie 0.27) to mogę dostać 0.18$ (po kursie 0.05)?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...