Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Fallen Angel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/\

|

|

|

|

R

E

K

L

A

M

A

|

|

|

|

\/

Informacje

>> Adres IP : MC.VOXELLAND.PL <<

>> Sloty 200 <<

>> Wersja 1.8.X <<

>> WWW : VOXELLAND.PL <<

>> Forum : FORUM.VOXELLAND.PL<<

>> TEAMSPEAK : TS.VOXELLAND.PL<<

>> Drop : DROP.VOXELLAND.PL <<

>> Typ : MediumHC <<

>> Bany : Po stracie wszystkich żyć (blok emeraldu = 1 życie max 10)  Ban 24H<<

>> Właściciel : @Lord Green <<

>> Współwłaściciel/programista : @filippop1 <<

>> Główny programista : @TheMolkaPL... <<

>> Główny administrator/Pomocnik programisty @Uu7Sg1S.pngHardStyl3r <<

LUOzxHY.jpg

Opublikowano

No takie trio to wbiję z chęcią xD Tylko podajcie trochę więcej informacji. (pliss nie nakładajcie punktów 4 punkty i mam 2 tygodnie bana xD)

No to @Edit ponieważ 3 punkty za double jest... No nie wiedziałem że wyjdzie to tak z*********e. Czekam z niecierpliwością na serwer (nie no mam co robić lepiej żebym nie przegapił).

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Brawo, ludzie wreszcie zaczynają przechodzic na 1.8 ;d

Troche mało jak dla mnie informacji, na tym banerze byscie mogli wiecej upchnąc i z tego co widze raczej dobry grafik tego nie robił ;p

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@lolzere Grafika była robiona na szybko (Nie mamy jeszcze stałego grafika). Więcej informacji będzie podanych po starcie bo jeszcze wszytko się zmienia 

Opublikowano

Sugeruję dodać obszerny opis na temat profilu serwera, organizowania eventów i konkursów. Warto też pomyśleć o nagraniu jakiegoś filmiku i załączeniu go do prezentacji. Screeny są ok, ale tylko na tym ostatnim widać lepiej jak będzie serwer wyglądał. Przyda się więcej obrazków.

images.jpg

Opublikowano

Prezentacja jest od prezentowania serwera przed społecznością graczy i ma na celu zachęcenie do gry. A w tej prezentacji nie ma żadnych szczegółów na temat rozgrywki na serwerze, a żeby zobaczyć, co tam jest, to trzeba na niego wejść.... Nie mierzcie wyżej, niż te 200 slotów, bo mistrzami marketingu to nie jesteście.

Opublikowano

Nie doszukałem się informacji odnośnie banów. Czy po utracie wszystkich żyć blokada jest na stałe czy tylko na określony czas, a jeżeli tak to na ile? Kolejnym pytaniem jest co oferujecie z dodatków urozmaicających rozgrywkę? Jaki jest procent na drop poszczególnych rzeczy z kamienia? Planujecie jakąś reklamę na youtube? Na serwer na pewno wejdę, po mimo tego, że nie lubię easy hc.

Opublikowano

Tak jak up.

Nie znalazlem informacji na temat dodatkow.

Czym ten serwer bedzie sie wyrózniac ? :D

Mam nadzieje ze nie bedzie to kolejny easy hc tylko hardcore -medium . Drop powinien miec najwiecej 1,5 - 2 % .

Polecam dodac wlasne craftingi , lvle kopania , wlasna walute na serwerze. 

Na serwer wbije , aczkolwiek nie spodziewam sie czegos " wow " mam nadzieje ze się miło zaskoczę ;P

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Bardzo sie rozczaruje jezeli dzis serwer nie wystartuje.

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Tak jest zamiast mc to ts

Edit//

Cała administracja przeprasza ale serwer nie jest w stanie dzisiaj wystartować z problemów technicznych. Zapraszamy jutro o godzinie 18

Opublikowano

Wiedzialem! Czekałem caly tydzien a teraz przelozony jutro tez nie ruszy i pojutrze i wyjdzie tak ze w ogole . Myslalem ze serwer bedzie ogarniety. Bardzo sie rozczarowałem. Ehh taka szkoda..

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Będe czekac ale moje oczekiwania co do tego serwera wzrosły 3x. Jezeli nie bedzie czegos "wow" duzo dodatkow , ktore zatrzymałyby graczy to bedzie suabo.

Czekam ale naprawde licze na mase dodatkow :)

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Przekładanie startu tyle razy - mały błąd.

Gdzieś takie prezentacje już widziałem, takie pisanie aka ,, wszystko jest na serwie, tylko wejdź ''.

Na serwer hardcore nie da się wejść, więc pozostaje mi ocenienie lobby, lobby jest brzydkie, ale to pozostawiam do oceny ludziom, czytającym ten post.

45471612170422357530.jpg

Poza tym, jakbyście mieli coś nowego, to powinniście się tym wychwalać, niestety nie macie zakładam.

NIE POLECAM

Opublikowano

@AntyWarrn

Wystapil blad z baza danych. Skontaktuj sie z operatorem serwera.

Ciężko jest czytać ze zrozumieniem. Nie jestem w stanie monitorować czy wszytko jest ok 24/7. Lobby ma być proste i przejrzyste, nie widzę sensu budować nie wiadomo jakiego 

Opublikowano

Serwer będzie na chodzie? Jak tak to kiedy? Narazie chyba jest premium i whitelist a specjalnie launchera premium nie chce mi sie sciagac, czesto cos mi sie buguje i musze sie logowac tymi samymi pasami kilka razy dziennie to juz wole wpisac tylko swoj nick i grac na piracie ;p Chciałbym zobaczyć co macie do zaoferowania :)

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...