Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taka strona jest dobra pod grę Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy taka stronka (przerobie pod minecrafta) jest coś warta? Jest to zwykłe HTML + CSS, gdzie mogę dodawać co jakiś czas nowe rzeczy. nie wiem gdzie to wrzucić więc wrzuciłem tutaj, jestem nowy na forum

stronkajp_wsrqshs.jpg

Opublikowano

Szczerze, przypomina to szablon, który był napisany w 2 kursie CSS Mirosława Zelenta. ;)

Podmiana obrazków itd. i masz (używany) szablon pod Minecraft. - W skrócie, tak użyj go.

Opublikowano

Szczerze, przypomina to szablon, który był napisany w 2 kursie CSS Mirosława Zelenta. ;)

Podmiana obrazków itd. i masz (używany) szablon pod Minecraft. - W skrócie, tak użyj go.

dobrze kombinujesz :D

Po prostu mi chodzi o to, czy jak poprzerabiam go trochę to znaleźli by się chętni na wzięcie go za np reflinka :D?

Potrafię go przerobić, po prostu wzorowałem sie na tym filmiku cały dzień. Metody prób i błędów. Ale opanowałem to co chciałem się nauczyć, czyli zrobienie podstawowej ale ciekawej strony .

Opublikowano

­

dobrze kombinujesz :D

Po prostu mi chodzi o to, czy jak poprzerabiam go trochę to znaleźli by się chętni na wzięcie go za np reflinka :D?

Potrafię go przerobić, po prostu wzorowałem sie na tym filmiku cały dzień. Metody prób i błędów. Ale opanowałem to co chciałem się nauczyć, czyli zrobienie podstawowej ale ciekawej strony .

Wzięcie go za reflinka? Nie rozumiem?

Chcesz aby po kliknięciu w reflinka (tutaj na forum jest zakazane), było przekierowywane na Twoją stronę?

Opublikowano

dobra, to z reflinkiem już jest załatwione.

Chcę się zapytać o jedno, czy jak udostępnie tę stronę publicznie. tutaj na mpcforum w dziale minecraft, to czy (myślisz) że będzie jakieś zainteresowanie? :D

Opublikowano

­

dobra, to z reflinkiem już jest załatwione.

Chcę się zapytać o jedno, czy jak udostępnie tę stronę publicznie. tutaj na mpcforum w dziale minecraft, to czy (myślisz) że będzie jakieś zainteresowanie? :D

To zależy. Jeśli chcesz wstawić jako szablon do strony Minecraft i rozwijany, to owszem. (tylko pamiętaj o skanie :ninja:).

Jeśli nie będzie rozwijany, to zostanie zapomniany. :(

Opublikowano

­

To zależy. Jeśli chcesz wstawić jako szablon do strony Minecraft i rozwijany, to owszem. (tylko pamiętaj o skanie :ninja:).

Jeśli nie będzie rozwijany, to zostanie zapomniany. :(

tak, :P

I takie jedno pytanko. Czy idzie na udostepnieniu takiego szabloniku zarobić? (jestem biednym chłopakiem) nawet te pare gr . Bo reflinków nie mozna na tym forum . Chodzi mi o cos na zasadzie reflinkow, ale nie reflinki

czy poprostu mozna zrobic tak, ze przekieruje link do mojej strony i tam trzeba bedzie kliknac w reflinka i po sprawie. To jest legalny na MPC ?

Opublikowano

­

tak, :P

I takie jedno pytanko. Czy idzie na udostepnieniu takiego szabloniku zarobić? (jestem biednym chłopakiem) nawet te pare gr . Bo reflinków nie mozna na tym forum . Chodzi mi o cos na zasadzie reflinkow, ale nie reflinki

Powiem ci tak:

Stwórz dwie wersję: Lite i PRO.

Lite (gorsza wersja) wrzuć na mpc i inne fore które znasz, a PRO (lepsza wersja) sprzedawaj. ;)

Opublikowano

­

zależy mi na drobnicy, nie na np, 5zł za szablon :D

Czy taki sposób jaki ja opisałem @MarekPL1 jest tutaj "legalny" :D ?

Legalny będzie, gdy stworzysz go SAM. ;3 Najlepiej nie dodawaj tam reflinków. ;)

Każdy ma prawo do zarabiania za swoją prace. ;)

Opublikowano

Bo jednak chcę się czegoś nauczyć, zeby mieć lepsze oceny z Programowania w szkolę :D

Czyli sposób z reflinkami całkowicie nie wypali tak :D?

Opublikowano

­

Bo jednak chcę się czegoś nauczyć, zeby mieć lepsze oceny z Programowania w szkolę :D

Całkowicie nie wypali. :( Jeśli na stronie znajduje się reflink, temat leci do kosza, a autor bana. :O

Opublikowano

­

Całkowicie nie wypali. :( Jeśli na stronie znajduje się reflink, temat leci do kosza, a autor bana. :O

a tu pytanko do ciebie. Widzę że widziałeś poradnik pana Mirosława Zelenta, znasz może jakieś inne takie/podobne poradniki z których można dużo wyciągnąć??

Bo jak szukałem na necie, to widzę 1 - 7minut pieprzenia o tym jak zainstalować notepad ++ i napisać na ekranie Hello World ! ...

Opublikowano

­

a tu pytanko do ciebie. Widzę że widziałeś poradnik pana Mirosława Zelenta, znasz może jakieś inne takie/podobne poradniki z których można dużo wyciągnąć??

Bo jak szukałem na necie, to widzę 1 - 7minut pieprzenia o tym jak zainstalować notepad ++ i napisać na ekranie Hello World ! ...

Zapraszam Cię tutaj:

- http://www.mpcforum.pl/forum/232-htmlphpcssmysql/

- http://www.mpcforum.pl/topic/168699-spis-wszystkich-tutoriali-z-dzialu-html-php/

Tutaj się wszystko dowiesz. Napisz temat dot. youtube'rom, którzy nagrywają HTML i CSS. :)

Opublikowano

­

Zapraszam Cię tutaj:

- http://www.mpcforum.pl/forum/232-htmlphpcssmysql/

- http://www.mpcforum.pl/topic/168699-spis-wszystkich-tutoriali-z-dzialu-html-php/

Tutaj się wszystko dowiesz. Napisz temat dot. youtube'rom, którzy nagrywają HTML i CSS. :)

Ok, thx

i takie jeszcze jedno małe pytanko. Jakbym faktycznie udostępnił tę stronkę, to czy stopka zawsze ma być taka jak ja ustawie, czy każdy moze przerabiać?

Opublikowano

­

Ok, thx

i takie jeszcze jedno małe pytanko. Jakbym faktycznie udostępnił tę stronkę, to czy stopka zawsze ma być taka jak ja ustawie, czy każdy moze przerabiać?

Nikt, a to NIKT! Admin, mod, zwykły user, NIE MOŻE zmienić stopki oprócz Ciebie, autora. ;)

Opublikowano

HTML i CSS to nie programowanie. Sprzedawać też nie możesz nie swojej pracy. Ostatnio jakiś koleś sprzedawał darmowe skrypty i go typ udupił ;) Tak nie jest się anonimowym w internecie. Sprzedawać możesz dopiero wtedy, gdy wszystko sam od 0 napiszesz.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

HTML i CSS to nie programowanie. Sprzedawać też nie możesz nie swojej pracy. Ostatnio jakiś koleś sprzedawał darmowe skrypty i go typ udupił ;) Tak nie jest się anonimowym w internecie. Sprzedawać możesz dopiero wtedy, gdy wszystko sam od 0 napiszesz.

Głupoty gadasz.  Wszystko zależy od licencji biblioteki/skryptu. Bez problemu możesz wykorzystywać biblioteki typu bootstrap, jquery, yii2, cakephp itd... do swoich prac i wykorzystywać je komercyjnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...