Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dodanie gry H1Z1

zdzichubabnan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam podstawiam pomysł na dodanie gry H1Z1 .
Gra staję się coraz bardziej popularna więc duża ilość osób zaczynających będzie szukała ludzi do wspólnej gry.
Dział będzie miał za zadanie przedstawienie gry z perspektywy i doświadczenia osób które już posiadają grę i pomogą doradzić innym oraz stworzenia grupy ludzi grających razem co bardzo ułatwia grę (Budowanie bazy )
Postaram się przedstawić gre :
Krótki zwiastun z gry =

https://www.youtube.com/embed/_1SSMKlpgL8

Opis gry  :

H1Z1 jest nadchodzącą grą Free-to-Play Massive Multiplayer Online (MMO) tworzoną przez Sony Online Entertainment (SOE) pracującą nad silnikiem „Forgelight” (wykorzystywany w Planetside 2), który umożliwia grę do 2000+ graczy online na tym samym serwerze.
Lokalizacja gry jest nieznana, gra zawiera otwarty świat i wykorzystuje złożony system craftingu.
W H1Z1 gracze muszą walczyć w świecie zamieszkanym przez innych, rywalizując z nimi o przetrwanie oraz ukrywając się przed Zombie.
Szansa na przeżycie zależy od umiejętności, stwórz schron lub bazę, rozpal ognisko przed zmrokiem i zbieraj swoje zapasy nie zapominając o jedzeniu i wodzie.

Możesz walczyć lub współdziałać z innymi graczami, handlować lub tworzyć drużynę. W wywiadzie Adam Clegg z SOE, powiedział, że w przeciwieństwie do innych gier MMO z zombie główny nacisk zostanie położony na przetrwanie w trudnym świecie dzięki najczęściej pracy zespołowej z innymi graczami, a nie PvP graczy z Zombie w tle. Ilość zasobów dostępnych dla graczy zostały przedstawione na żywo.

Źródło jest skopiowane ze strony http://www.h1z1game.pl/h1z1/                                                                                                            

+Gra jest o tematyce zombie/survival także ciekawym według mnie pomysłem byłoby jeszcze  dodanie poddziałów różnych gier  Day Z oraz innych .

9pu8p2.png

Opublikowano

Skoro gra planowana na listopad, to jaki jest sens?

@Edit

Sorrki nie zauważyłem, że wczesny dostęp od stycznia.

Jestem za! Gra całkiem ciekawa i obiecująca.

1372333810-U137250.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram od jakiegoś czasu i jest świetna, zwłaszcza ze znajomymi.

Jestem na tak.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem na 100% na TAK
Dlaczego ?
Bo na "Inne Gry FPP" jest dosyć DUŻO postów o Gre H1Z1

Gra zaczęła cieszyć się coraz większym zainteresowaniem itp ;)

Poza tym powinno dodać się H1Z1 na próbę a wywalić 4 działy tam z gier w których nikt sie już od miesiąca nie udziela bo gra "upadła"

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...