Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zasponsoruje poważny projekt serwera metin2.

Od razu mówię że do projektu podchodzę poważnie i również oczekuje tego z drugiej strony

Przejdźmy do konkretów.

Jestem w stanie zaoferować:

• Pracowitość
  • Systematyczność
  • Stabilność
  • Reklamę
  • Pomysły
  • Dojrzałość (18+)
  • Opłatę wszelkich rzeczy
  • Serwer do testów
  • Serwer do oficjalnego startu
  • Serwer głosowy TeamSpeak3
  • Profesjonalną stronę, napisaną kompletnie przez nas w 100% od zera. (nie przez żadne bombworki, konga itp.)
  • Profesjonalne forum IPB z profesjonalnym wykonaniem
  • Bardzo dobry kontakt - Teamspeak3!
  • Profesjonalne zabezpieczone oraz zoptymalizowanie maszyny
  • Uczciwość oraz całkowite zaangażowanie w projekt
  • Grafikę do wszelkiego typu rzeczy
  • Wszelkie opłaty skarbowe dot. płatności sms, przelew etc.

Czego oczekuje:

• Dojrzałości, braku debilizmu i wywyższania się
  • Myślenia - używania mózgu
  • Znajomość plików serwera gry
  • Obeznanie w świecie metina
  • Kontaktu tylko i wyłącznie poprzez ts3 / telefon (nie żadne gg, skype itp. gdyż ja wymagam stałego i dobrego kontaktu z administracją oraz graczami)
  • Poważnego podejścia do projektu
  • Dotrzymywanie danego słowa
  • Uczciwości
  • Wywiązywania się z umowy
  • Stworzenie serwera na Source

Od razu mówię że nie sponsoruje dziesięciu serwerów na raz gdyż nie widzie w tym sensu i pragnę stworzyć jeden profesjonalny serwer i trzymać się go, który tak szybko się nie skończy i będzie rozwijany w dalszych etapach rozgrywki oraz reklamy etc. (stabilny, wydajny, bez bugów / błędów i aby graczom się dobrze grało - nie wymagam 9382172 nowości.)
Do wszelkich rzeczy podchodzę profesjonalnie, więc jeśli chcesz stworzyć serwer na miesiąc to proponuje napisać do innych sponsorów którzy są w tym fachu profesjonalistami.

Kontakt: PW
Preferuję się przedstawić oraz napisać czy posiadałeś/aś już wcześniej serwer/y, twoje umiejętności itp.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Przecież ty tego nie sponsorujesz tylko ten cały typo od MAJKRAFTA co ma 2 zegarki na jednej ręce xD

Do Artura jako tako to nic nie mam, jednak za ta akcje z Teodorem to ciężko mi cię brać na poważnie.

Opublikowano

Przecież ty tego nie sponsorujesz tylko ten cały typo od MAJKRAFTA co ma 2 zegarki na jednej ręce xD

Do Artura jako tako to nic nie mam, jednak za ta akcje z Teodorem to ciężko mi cię brać na poważnie.

Nie. Ja już nie współpracuje z nim od ponad roku, oraz razem sponsorowaliśmy po połowie, nie sam on.

Niestety z teodorem wyszło jak wyszło, nieodpowiednia osoba na stanowisku technika - ja z mojej strony zrobiłem wszystko. Na błędach się uczymy, oraz już wiem czego powinienem wymagać od technika.

Metin to biznes, a żeby biznes się kręcił serwer musi być dobry (dopracowany, stabilny oraz z myślącą i ogarniającą administracją.) co za tym idzie? Dobrze prosperujący oraz rozwijający się serwer z dużą ilością graczy.

Opublikowano

Nie. Ja już nie współpracuje z nim od ponad roku, oraz razem sponsorowaliśmy po połowie, nie sam on.

Niestety z teodorem wyszło jak wyszło, nieodpowiednia osoba na stanowisku technika - ja z mojej strony zrobiłem wszystko. Na błędach się uczymy, oraz już wiem czego powinienem wymagać od technika.

Metin to biznes, a żeby biznes się kręcił serwer musi być dobry (dopracowany, stabilny oraz z myślącą i ogarniającą administracją.) co za tym idzie? Dobrze prosperujący oraz rozwijający się serwer z dużą ilością graczy.

polecam jak ma dobre dni to zapierdala jak chomik w kółku :P

nam się współpraca nie udała z różnych względów głównie przez to że ćpałem i piłem a invi tylko ognia do tego dodawał :P

ale jak najbardziej polecam 

Opublikowano

Arcros? chyba dobrze pamietam.

Jako sponsora polecam nie słyszalem o nim złego słowa

Dobrze pamiętasz :)

polecam jak ma dobre dni to zapierdala jak chomik w kółku :P

nam się współpraca nie udała z różnych względów głównie przez to że ćpałem i piłem a invi tylko ognia do tego dodawał :P

ale jak najbardziej polecam 

Zawsze raczej mam dobre dni ^^

Opublikowano

Polecam, ten gość to pewniak! Więc jeżeli drogi techniku szukasz sponsora to wal śmiało do niego, pozytywny i przede wszystkim normalny człowiek który nie ma siana w głowie i mani na punkcie hajsu. Zawsze zależy mu najbardziej na tym, żeby coś co wychodzi spod jego ręki było zrobione porządnie. Polecam :)

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...